Futva hódítják meg a Kékest - 13. Kékes Csúcsfutás
Címlap / Szépség-Egészség / Futva hódítják meg a Kékest - 13. Kékes Csúcsfutás

Futva hódítják meg a Kékest - 13. Kékes Csúcsfutás

Forrás: Futanet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

Harapnivalóan friss levegő, eszményi táj, túra, teljesítmény - persze, mindezt futva. A cél hazánk legmagasabb pontja. Irány a Kékes! 

Június 12-én, szombaton a futás szerelmesei nagy megmérettetés előtt állnak majd. Arra a nem kis feladatra vállalkozhatnak, hogy futva érjenek fel Magyarország 1014 méter magas csúcsára, a Kékesre, a 13. Kékes Csúcsfutás keretében.

Futás
 
A BSI által szervezett futó megmérettetés távja egy tapasztalt, rendszeresen edző sportember számára nem tűnik hosszúnak, hiszen 11,6 km a Mátrafüred és Kékes közti szakasz hossza – a verseny komolyságát a rajt és a cél közötti 671 méteres szintkülönbség adja. A résztvevők csak egy irányban tudnak futni: felfelé – de megéri, hiszen minden célba érkező egyedi érmet kap a Kékesen, a csúcskő megérintése után.

A várhatóan több mint ezer főt számláló mezőny 11 órakor rajtol majd el Mátrafüredről, a leggyorsabbak 50 percen belüli idővel érnek majd fel a csúcsra, a mezőny pedig őket követve még legalább háromnegyed órán keresztül hömpölyög majd a célba.

Bővebb információ >> 

(Fotó: piqs.de - Maisfeld HDR - FZ18)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5040 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x