Gyógyító gyümölcsökkel a narancsbőr ellen
Címlap / Szépség-Egészség / Gyógyító gyümölcsökkel a narancsbőr ellen

Gyógyító gyümölcsökkel a narancsbőr ellen

Forrás: Vegafood
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Mindkét gyümölcs a felesleges lerakódások mestere. Kiváló méregtelenítő, antioxidáns és a legjobb barátja a narancsbőr szerű felhalmozódásoknak, mivel a zsírt és a mérgeket egyaránt kihajtja a szervezetből és a beleket is tisztítja. 

Kivi
Kellemes ízű, kissé savanykás, sok apró magú gyümölcs. Bársonyos héját nem tanácsos elfogyasztani. Magas a vitamin- és szervessó tartalma. Élénkítő, frissítő gyümölcs. Ausztráliából származott át Európába, a mi éghajlati viszonyaink alatt is termeszthető, meghonosítható. Értékei miatt jó lenne foglalkozni vele. Néhány évvel ezelőtt 1 USA dollárért árusították, ma már feléért, negyedéért megvásárolható, mivel az olaszok felfedezték értékeit, és nagy mennyiségben kezdték el termeszteni.A téli vitamin- és szervessó-igényeket az alma és a citrom mellett igen jól fedezi a naponta elfogyasztott egy szem kivi.


10 g fehérjét, 6 g zsírt, 113 g szénhidrátot, 8 g szerves sót, 8 g rostot tartalmaz kilogrammonként.

Más gyógyító gyümölcsök >>

Ananász
Azt mondják, egyenesen az "Isten kertjéből" származik. Nálunk ugyan nem terem, de gyógyszerként ajánlom a használatát, fogyasztását. Természetesen csak nyers, érett formában. Tulajdonképpen egy kaktuszfajtának (Illetve, ahogyan a hozzászólásoknál láthatod vannak akik szerint  egy "bromélia" fajtának) a gyümölcse, de se nem gyümölcs, se nem zöldség. Mint gyógy-anyag viszont kitűnően hat sómérgezéseknél, a savasság nagy ellenfele. Kitűnően, szinte csodával határos módon képes a szervezet tisztítására. Fogyasztható még akkor is, ha a beteg gyomor már szinte semmit nem tud elviselni. Az ananászt ilyenkor is elfogadja. Székrekedés ellen is kitűnő. A héjrészek letisztítása után vágjuk vékony szeletekre, és a nedvét szopogassuk ki! Egészséges gyomrúak a rostokat is elfogyaszthatják. Befőtt formában nem ajánlott, csak élvezeti cikk. A cukor itt is erjedést gerjeszt.


Fehérjetartalma az almáéval azonos, szénhidráttartalma annak közel kétszerese: 14 g.

Hogyha szívesen megkóstolnád a méregtelenítő, anticandidás ételeket, a pH értéket szabályozó remekeket, akkor nem kell mást tenned, csak regisztrálj a VegaFOOD oldalán és válaszd ki a napi menüből a legfittebb étkeket.
VegaFOOD >>

Mindkét gyümölcs a felesleges lerakódások mestere. Kiváló méregtelenítő, antioxidáns és a legjobb barátja a narancsbőr szerű felhalmozódásoknak. Mivel a zsírt mérgeket egyaránt kihajtja a szervezetből és a beleket is tisztítja, valamint megőrzi a szervezet só tartalmát. Az ananász és kivi egész évben elérhető a boltokban, de csak az év felében érik természetesen nagy mennyiségben a mediterrán és forró övi vidékeken. A nyári hónapokban ezért érdemes pl. hazai cseresznyével kiegészíteni a méregtelenítő gyümölcs kúrát.

A speciális gyümölcsdiéta lényege, hogy reggelire vagy a déli főétkezésre gyümölcsöt fogyasztunk. Lehetőleg tisztán édesítés nélkül. Körötte 2-3 órán keresztül gyógyteákat vizet ihatunk, de a rothadás elkerülése végett cukor és gabona fogyasztása nem javasolt. A gyümölcsök együtt fogyaszthatók térfogatnövelőként üres fejessalátával. Egy hosszabb, radikálisabb fogyókúra lehet, ha reggelire meleg gyógyteákat, ebédre gyümölcsöt fogyasztunk, magában de akár nagy mennyiségben, délután 5 óra körül pedig egy adag főételt fogyasztunk el, természetesen azét nem zsír vagy cukorbomba formájában.

A kúra – ha egészségesek vagyunk – akár 5 napig folytatható, és közben néhány kilót is ledobhatunk. – a szerk.


Kép: piqs.de: JürgenWald - Kiwifrucht
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x