Nyári gyógynövény pajzsmirigy bajokra
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Nyári gyógynövény pajzsmirigy bajokra

Nyári gyógynövény pajzsmirigy bajokra

Forrás: Gyógytea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A serdülőkori pattanásokra is nagyon jó hatással van. Napi egy csésze teát kell meginni belőle, nagyon makacs pattanások esetén lehet kettőt is. E mellett a mirigyrendszer barátja. 

 

Rendezvénynaptár
A Közönséges galaj apró virágai sárgásfehérek, illatuk enyhén mézre emlékeztető. Cserjésekben és utak mentén, hegyi réteken lelhető fel nagyon gyakran. Virágzáskor inkább fekszik, mint áll.
A növény föld feletti részét kell gyűjteni virágzáskor. Gyűjtési ideje: június-július.

Nagyon hasznos az egész mirigyrendszerünket védő gyógynövény. Különösen a pajzsmirigyproblémákkal bajlódóaknak ajánljuk. A galajt le kell forrázni, és naponta többször langyosan, jó alaposan kell vele gargalizálni, utána lenyelni.

A teafüvet amiből a tea készült el kell tenni a hűtőbe, és este a pajzsmirigytúltengésben szenvedők külsőleg tegyék a nyakukra dunszkötésben reggelig. Ez segít hangszalagbénulás esetén is.

A serdülőkori pattanásokra is nagyon jó hatással van. Napi egy csésze teát kell meginni belőle, nagyon makacs pattanások esetén lehet kettőt is.

A frissen szedett gyógynövény hatóereje lényegesen jobb, és súlyosabb betegségek esetén feltétlenül frissen kell alkalmazni. Télen is lehet friss fehér galajhajtásokat találni hómentes helyeken a száraz fű alatt.

Teája tisztítja a vesét, a májat, a hasnyálmirigyet és a lépet. Akinek a nyirok mirigyrendszere beteg, naponta igyon ilyen teát.

www.gyorgytea.hu

 
 
[ 9237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x