Van egy szabadnapod? Komplett kikapcsolódás egy délután alatt!...
Címlap / Szépség-Egészség / Van egy szabadnapod? Komplett kikapcsolódás egy délután alatt!

Van egy szabadnapod? Komplett kikapcsolódás egy délután alatt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Előfordul olyan, amikor nem látjuk a munkánk, elfoglaltságaink végét egy hosszú napon, közben motoszkál bennünk, hogy itt a nyár, és mindenképpen szeretnénk kiszabadulni a mindennapok mókuskerekéből és monotonitásából. Többféle módon elképzeljük, hogyan tennénk teljesebbé a pihenésünket: feküdni egy függőágyban a kertben, miközben az arcunkra árnyék vetül, lenyúlunk a limonádénkért, és belekortyolunk... 

Ha mindezt nem tudjuk megvalósítani, akkor is találunk megfelelő programot: szánjunk magunkra legalább egy napot, amikor a kikapcsolódás mellett nincs más dolgunk, vagy egészítsük ki a hétvégénket, és egyszer engedjük meg magunknak, hogy kényeztetéssel, magunkra figyeléssel indítsuk a hetet!


Szerencsére már van mód arra, ha villámkikapcsolódásra vágyunk. Egy ilyen napnak része lehet egy kellemes, kényeztető masszázs, az infraszauna, és természetesen a mozgás is. Egyénünkre szabva találhatjuk meg az ajánlatok közül a legmegfelelőbbet, ráadásul ezek nagy részét csomagban kínálják, azaz sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá.

Nemcsak frissít, de kényeztet is az infraszauna, hiszen jót tesz a bőrnek. kiváló méregtelenítő, elősegíti a fogyást (fél óra alatt akár 600 kalóriát is veszíthetünk), rendszeres használattal formálja az alakot,fellazítja a zsírpárnákat, pórustisztító és sejtújjáépítő, vagyis bőrfiatalító, bőrmegújító, jótékonyan hat a narancsbőr ellen, megszünteti a kötőszövetek gyulladását erősíti az immunrendszert, így betegség megelőzésére is jó, élénkíti a nyirokkeringést és vérkeringést. Erősíti a teljes keringési rendszert,a szív munkáját, ellazítja az izmokat, ínszalagokat, így alkalmas sportolás előtti bemelegítésre, sportolás utáni lazításra.

A masszázs rendszeres alkalmazása elősegíti a fizikai test egészségének fenntartását, a testben lévő energiák szabad áramlását. Segít az izmokban lévő feszültségek oldásában, és kiválóan alkalmas izomgörcsök, izomgyulladás, lumbágó, ülőideg-gyulladás, reumatikus betegségek, stb. kezelésére, valamint a mentális stressz oldására. Mint kiegészítő kezelés, hatásosan segíti elő a testben lévő méreganyagok távozását.Megújulva és kisimulva már más dolgunk sincsen, mint választani a kényeztetés egyéb lehetséges módjai közül:
szépülhetünk, vagy mozoghatunk is, a választás rajtunk áll. Érdemes megajándékozni magunkat legalább ezzel a néhány órával, hogy újra tele legyünk energiával, és elégedettek legyünk magunkkal.

Fitt és kényeztető csomagok >>
www.keklotusz.hu

Kék Lótusz
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4221 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x