Alternatív gyógyítás - Egész-ség
Címlap / Szépség-Egészség / Alternatív gyógyítás - Egész-ség

Alternatív gyógyítás - Egész-ség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Az utóbbi időben a nyugati orvostudomány egyre inkább az alternatív gyógyítás felé fordul, hogy felülemelkedjen a saját korlátain. Az alternatív gyógyítás egyik kiemelkedő előnye a betegség megelőzésének képességében rejlik. 

A nyugati orvostudomány a betegség kezelésére fókuszál: gyógyszerezés, vagy operáció, miután már a betegség megtámadott bennünket.
Ezzel szemben az alternatív gyógyítás a természetes módoktól indul el. Konkrétan az immunrendszer erősítésére összpontosít. Ennek előnye, hogy a betegség valós megelőzését előre lehet tervezni.

Az alternatív gyógyászat az orvoslás olyan területe, amely az emberi testet az egész perspektívából szemléli, javítja az „EGÉSZ-SÉGET és elősegíti a test betegséggel szembeni önvédelmi mechanizmusát, ugyanakkor minimális a mellékhatás és erősödik a test önszabályozó képessége.  Néhány évvel ezelőtt a Los Angeles Times közlése szerint az amerikaiak az alternatív gyógyászatra fordított éves kiadása meghaladta a 18 milliárd dollárt. Ez az összes orvosi kezelési költség 40%-a.

Alternatív gyógyászat - Szépségápolás


A fogyasztói társadalom szemszögéből nézve az alternatív gyógyászat közel sem olyan költséges, mint a nyugati orvoslás. Pontosan emiatt is több figyelmet fordít az amerikai egészségügy az alternatív gyógyászatra.

Szabályszerű gyógyítás
Az ENSZ Egészségügyi Világszervezet (WHO) a Tradicionális Gyógyításról rendezett konferenciájukon Pekingben kiadott egy nyilatkozatot még 2008. november 8-án, amely szerint a tradicionális gyógyítási ismeretet, kezeléseket és alkalmazásokat tiszteletben kell tartani, védelmezni, támogatni és széles körben terjeszteni kell. A kormányok felelősséggel tartoznak az állampolgárok egészségéért, és ki kell alakítaniuk a nemzeti politikát, szabályozásokat, hogy biztosítsák a tradicionális orvoslás biztonságos és hatékony alkalmazását.
A megoldás kulcsa 

Hazánkban is az elmúlt öt évben egyre népszerűbbé vált az alternatív gyógyászati módok alkalmazása, és ebben különösen sokat segítettek a koreaiak, akik a nyugati és keleti gyógyászat ötvözésének elveivel emberek tízezreinek segítettek az egészségjavulásban és a megelőzésben.

Alternatív gyógyászat: Természetes gyógyítás


A nyugati és keleti orvoslás alapjában megegyezik abban, hogy a betegséget a test működési hibájának tekintik.
Amíg a nyugati orvoslásban a kezelés a megbetegedett részre irányul, addig az alternatív szemléletben a kezelés arra irányul, hogy képessé tegye a testet arra, hogy helyesen működjön. A diagnózis esetében pedig a nyugati orvoslás azt térképezi fel, hogy mi a gond a testtel, míg az alternatív gyógyítás pedig azt, hogy mi jó a testnek.

A koreaiak szerint például a betegségünk és egészségünk egyik fő forrása a gerincünk. Ha korrigáljuk a gerinc rendellenességeit a Ceragem módszerrel, akkor nagyban befolyásoljuk az idegszálak révén a gerinchez kapcsolódó szervek működését, és a vérkeringést is.
Ha ehhez még hozzáteszünk egy 50-60°C-os infravörös hőterápiát, moxázást és akupresszúrát, akkor nincs más mód számunkra, minthogy természetesen visszanyerjük az egészségünket.

Forrás: www.napidoktor.hu
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 6205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x