Hugh Jackman növényi étrenddel építi izmait?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hugh Jackman növényi étrenddel építi izmait?

Hugh Jackman növényi étrenddel építi izmait?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Hugh Jackman, a sármos, magas, kifogásolhatatlan szuper atletikus, Adonisz-testalkatú férfi - sokunknak ilyen képei vannak az ausztrál színész- rendezőről. Hugh játszik többek között az Ausztrália, az X-Men Origins: Wolverine című filmekben. És még sok másikban is. De ez utóbbi most igen érdekessé vált számára. Az X-Men Wolverine második része ugyanis nagy kihívás elé állította mind a színészt, mind pedig a vegán guruját, azaz a táplálkozási tanácsadóját.  

 

Rendezvénynaptár
Ki az a vegán guru és miért van Hugh-nak erre szüksége?
Valami baj van az étkezésével? Gyakorlatilag semmi, csak mióta vegán életmódra váltott, teljesen felhagyott a hús és az állati eredetű táplálékok fogyasztásával. Ráérzett a vegán táplálkozás adta jó dolgokra. Jól érzi magát pusztán növényi étken, emellett a környezeti hatásokat is fontosnak tartja, és szeretne példát mutatni a gyerekeinek is.  Rájött, hogy tud így is élni és ezt tovább szeretné fejleszteni. A terve, hogy megtanuljon teljesen vegán módon étkezni és így izmot gyarapítani – ehhez kérte Brendan Brazier vegán triatlonista és fittnesz-edző segítségét.A kihívás: hatalmas izmok vegán módra! 

Hugh-nak extra méretűre kell felhizlalnia magát, azaz hatalmas izmokat kell növesztenie a forgatás megkezdéséig. A rendező meg is szabta a tényleges méretet, amiből nem enged. Brendan (képünkön) minden tudásával és elszántságával segíteni fog neki a növényi étrenden alapuló izomnövesztésben. A tét nagy, de a cél nem elérhetetetlen!

Brendan Brazier

Vajon meg tudják csinálni?

Kétségtelenül! Bízom benne, hogy ők is lesznek olyan eredményesek, mint sok más vegán élsportoló. Hugh edzője, Brendan Brazier nemcsak több ultramaraton versenyen szerepelt dobogósként, rendszeresen indul az Ironman-versenyeken is. Mindezt kizárólag növényi étrenddel!

Zsemlye Zsanette
Kép forrása: http://gliving.com/ph-balance/#more-4222
 
 
[ 5288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x