Miómák, ciszták, reszkessetek!
Címlap / Szépség-Egészség / Miómák, ciszták, reszkessetek!

Miómák, ciszták, reszkessetek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Anikó racionális beállítottságú. Mégis, amikor az orvosa 6x8 cm-es miómát talált a méhében és operálni akarta, úgy döntött, másik utat próbál találni magának. Egy kolléganője révén talált rám, akit más betegséggel kezeltem. A miómát eltüntető alternatív gyógymód hatékonyságát a páciens nőgyógyásza is örömmel nyugtázta: "Nem tudom, az a természetgyógyász mit csinált magával, de csinálja tovább!" 

Reflexológiás masszázzsal stimuláltam a talpán a megfelelő pontokat, hogy szervezete "felébredjen", az immunvédekezés  és a hormonrendszer működése megfelelően beinduljon. Ezt kiegészítettem  egy 20 perces bioenergia-kezeléssel, és tisztító teakeveréket állítottam össze személyre szabottan. A kezelések alatt Anikó enyhe fájdalmat és forróságot érzett, mintha valami összehúzta volna a hasát. Az ötödik kezelésem után - mert Anikó a szemének szeret hinni - bejelentkezett ultrahangvizsgálatra. A lelet egyértelmű volt, a mióma a felére csökkent. Nőgyógyásza így nyilatkozott: "Nem tudom, az a természetgyógyász mit csinált magával, de csinálja tovább!"  Újabb öt kezelés után az ultrahangos kontroll negatív lett.

Ezután egy  cisztás betegnél tehettem próbára erőmet. Borbála mellében egy kemény csomót talált, orvosa cisztát állapított meg nála. Amíg nem fáj, nem bántjuk, ígérte a doktor úr.

Igen ám, de Borbálának egy idő után fájni kezdett - a szervezete szinte kiprovokálta a kérdést: "Na, és most mi lesz? " Borbála irtózott a műtéttől, inkább vásárolt egy természetgyógyász újságot, és találomra rábökött a nevemre. Így találkoztunk, igaz, csak két alkalomra.
Ez a két alkalom elég volt ahhoz, hogy a bioenergia hatására a ciszta elsorvadjon szervezetében. Mikor Borbála felkelt a kezelőasztalról és végigtapintva mellét nem találta a csomót, szinte a szeme beszélt helyette. Nagyon jóleső érzés töltött el, hogy ennyit tudtam segíteni valakinek.

Borbálát az intuíciója vezette el hozzám, és ez mindkettőnknek tanulságos volt. Ő megtanult bízni a gyógyulásban, én pedig felmérhettem, milyen végtelen is az univerzumból eredő gyógyító energia. Ezt támasztják alá azóta is a különleges esetek, mint pl. Marianné és Zsuzsié.

Ők már a 30 körül járnak, és mindketten nagyon szerettek volna már babát - sikertelenül.
Fizikai szinten egyiküknél  a hormonrendszert és idegrendszert kellett rendbe hozni,
míg másikuknál a gerincet és a keresztcsontot kellett inkább tehermentesíteni. Spirituális szinten egyrészről fel kellett oldani a gyermekkorban keletkezett lelki traumát az édesanyával kapcsolatban, másrészről páciensemet rá kellett vezetnem, fogadja el külsejét és nőiességét.
Öt, illetve hét kezelés után jött a telefon, babát várnak. Azóta már megszületett Máté, a másik baba még az anyuka hasának biztonságában várja az első lélegzetvételt. 

Fenti esetek újabb megnyugtató bizonyítékai annak,  mi mindenen lehet természetes módon segíteni.

Hölgyek, a műtét sok esetben elkerülhető! Szeretettel várom Önöket!

Balázs István természetgyógyász 
1157. Bp. Zsókavár u.37. 
Bejelentkezés: 410-8651,  06-30/9346-638

A cikkben említett problémákkal és még sok más természetes gyógymóddal, szakértő kollégáim segítségével rendszeresen foglalkozunk a DIGI TV csatornáján látható ALTERNATÍV természetgyógyász magazin című műsoromban. Várom Önöket a képernyő elé minden héten kedden 19.00-tól. Adásunkat interneten is figyelemmel követheti a www.lpmedia.hu/digi-kábel oldalon. 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 21943 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x