Több mint százezren választottak idén sportágat
Címlap / Szépség-Egészség / Több mint százezren választottak idén sportágat

Több mint százezren választottak idén sportágat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat jóvoltából tavasszal már nyolc helyszínen is a sportágválasztásé volt a terep, ősszel pedig még ennél is sűrűbb volt a program, hiszen Budapest mellett 15 városban is találkozhattak az érdeklődők a rendezvénnyel.  

A májusi etap Szegeden zárult és összesen 51 ezer érdeklődőt vonzott. A mozgalmas nyári szünet után az első vidéki „fecskénél”, Pakson folytatódott a rendezvénysorozat, szeptember első hétvégéjén, október 1-én pedig Szentesen fejeződött be a Nagy Sportágválasztók 2011-es esztendeje.


Idén is több új helyszín (Kaposvár, Zalaegerszeg, Makó) debütált, Veszprém megyében pedig valóban megyei szintre emelve a rendezvényt, egyszerre 5 helyszínen (Veszprém, Ajka, Pápa, Tapolca, Várpalota) rendeztek Nagy Sportágválasztót. A fővárosban már kilencedszer került sor a Budapesti Nagy Sportágválasztóra, amelyre több mint 20 ezren látogattak ki, összesen pedig több mint 64 ezer látogatója volt az őszi 16 rendezvénynek.

Összességében a 2011-es rendezvényeknek 115 407 látogatója volt! A visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy haszna van erőfeszítéseinknek. Ez Budapesten nehezebben, vidéken sokkal könnyebben mérhető, és egyre több város keres meg csatlakozási szándékával minket. A rendezvény mindenhol egyre nagyobb látogatói számokat produkál, de az adatoknál fontosabbak azok a hatások, melyeket a Nagy Sportágválasztó kivált, hiszen az eseménysorozat kimutathatóan egyre több érdeklődőt irányít a különböző sportegyesületekhez, és erősíti az igényt a rendszeres sportolás és a mozgásgazdag életmód iránt! Egy szó, mint száz, rendezvényünknek pozitív hatása van, és ez manapság nagy kincs. Sok érdeklődőnek mutatja meg a mozgási alternatívákat, sok érdeklődőt gondolkozásra késztet, sok érdeklődő pedig ki is használja a lehetőséget és integrálódik, jelentkezik valamelyik sportágnál.


A Nagy Sportágválasztó mozgalom szervezői remélik, hogy 2012-ben a rendezvénynek kevésbé kell pengeélen táncolni a megvalósításhoz szükséges anyagi források előteremtése érdekében, és még több gyermeket és felnőttet tudnak bevonni a mindennapos testmozgásba.

További információ: www.sportagvalaszto.hu

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x