Csodás gyógyulások - a természetgyógyász segítségével...
Címlap / Szépség-Egészség / Csodás gyógyulások - a természetgyógyász segítségével

Csodás gyógyulások - a természetgyógyász segítségével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Régóta tanácsadónk Feketéné Bokor Katalin, aki mély bölcsességével és végtelen alázatával számos megható vagy éppen elképesztőnek tűnő gyógyulásban segédkezett. Most a legutóbbi eseteiből adunk közre egy csokorral, amelyek reményt jelenthetnek a hasonló betegségekben szenvedők számára. 

Elmúlt a zöldhályog, nem kellett operálni
Mártikát most ősszel három éve hozta el hozzám az édesapja: zöld hályogot diagnosztizáltak a szemén. Most tavasszal mondta az apuka, hogy akkor ki akarták már venni a szemét, de ő nem ment bele, s ezután jöttek el hozzám. Olvassák a legutóbbi leveleket.


Kedves Katalin!

Itt küldöm Márti két laboreredményét. Hála Istennek mi jól vagyunk. Tegnap voltak Gyulán a férjem és Márti. A szemnyomás határérték, amúgy békés, szép tiszta a szeme. A közeli hetekben szeretnénk léböjtkúrát és tisztítókúrát is tartani Mártinak.

Köszönettel: H. Péterné.


Kedves Kati néni !

A kúrának köszönhetően nagyon jól érzem magam. Nem fáj már soha a fejem, a kedvem is jobb. Nagyon szeretek sütni. Főleg úgy, hogy a cukrot mézzel helyettesítem. Folyamatosan készítjük a növényi tejeket (dió, zabpehely, rizs, köles). Eszem a hagymát, csírákat. Iszom a répa-, cékla- és káposztaleveket. A fürdőket naponta felváltva csinálom. Sót szinte egyáltalán nem fogyasztok. Agyagpakolást hetente csinálunk. Fogadja szeretettel az itt küldött fényképeket.

Köszönettel: H. Márti

 

Betegség esetén nem félni, hanem cselekedni kell!
A képen látható 15 éves kislány születésekor a diagnózisa a következő volt: Neonat.Preamat.Gr.e.33. Hydrocophalus int.Post. Haemorrh. Pneumonia l.d.anaemia. Stb. Anyukának az orvos azt mondta: lehet, hogy mozgássérült lesz, vagy értelmi problémás. Még egy éves sem volt, mikor egy budapesti előadásomon édesanyja sírva mondta el lánya állapotát. Kemény munkába fogott az anyuka: végezte a terápiákat, a shuntot már nem engedte cserélni. Később ilyen levelet kaptam tőle:


„Annácska 16 hónaposan önállóan jár. Három éves korában közel száz verset mond. Szeretnék Katalinnak köszönetet mondani azért, hogy megmutatta a gyógyulás felé vezető utat. S főleg azért, hogy megtanította: >>A betegség esetén nem félni, hanem cselekedni kell.<<”


Az Egészség minden napra c. könyvemhez hosszú levelet írt 2008-ban, melyet a könyvben elolvashatnak, ebből röviden idézek:

”Az Amerikai úti Ideggyógyászati Klinika nyugalmazott professzora összehívatta azokat a gyermekeket, akiket ő vagy közvetlen kollégái operáltak 1990 és 1999 év között. Nagyon elcsodálkozott, hogy élete során most találkozott olyan shunt-ölt kisgyerekkel, akinek egyéves korában már nem volt szüksége erre a „segédeszközre.” Akkor tudtam meg, milyen hálásak lehetünk a sorsnak, hogy ép gyermekünk van, egészséges, értelmes, jó a mozgása és minden lehetősége megvan, hogy teljes életet éljen. Nagyon sok sorstársammal együtt én is keveset tudtam ennek a betegségnek a kimeneteléről. Bizonytalanságban éltünk, nem volt összehasonlítási alapunk, kevés információt kaptunk. Persze tudtuk, hogy az agy nagyon is sebezhető, és sérülés esetén maradandó károsodást szenved....

Nehéz pillanataim voltak, nem tagadom. Én is szívesen mentem volna szórakozni. Sokszor úgy gondoltam, feladom, elvégre én is olyan ember vagyok, mint bárki . Jogom van a saját életemet élni. De nem tettem.

Miért írtam le mindezt? Szeretnék erőt és kitartást kívánni mindazon sorstársamnak, aki hasonló godokkal és gondolatokkal küszködik. Megéri. Lányom most 15 éves kamaszlány, ennek a kornak minden szépségével, kihívásával. Kedves Katalin! Készülő könyvébe kérem, tegye be levelemet, hátha kapaszkodót jelent történetünk, és segítséget adhatunk elkeseredett családoknak.”


Eddig a levél.. úgy érzem nem kell hozzá több kommentár. Nekem boldogságot, melegséget ad nemcsak decemberben, hanem minden nap.

A gyermeki kitartás megszüntette az agytumort
T.P. Gergőt 2010. okt. 15-én hozták el hozzám a következő diagnózissal: agytörzsi tumor a nyúltvelőben. Az óvodás kisfiú alig múlt 6 éves, mikor fejfájása miatt szülei az orvoshoz vitték. A sok különböző vizsgálat után, melyekkel az előbbi diagnózist megállapították, a professzorok azt mondták,  hogy nem nyúlnak hozzá.

Mivel a dédnagyapja jól ismer engem, azonnal idehozták a gyermeket, akivel "komoly" beszélgetést folytattunk. Megkértem, hogy mindazt a terápiát, amit leírtam, s az étkezési tanácsokat, ne az édesanyja  vagy az én kedvemért csinálja, hanem a saját maga gyógyulásáért.  Nem tudom elmondani azt az örömöt, hogy a fejfájásai már  nagyon régen megszűntek, jól érzi magát. Futballozik, mint a többi kisfiú, s most már iskolába jár, jól tanul.  Szeptemberben Debrecenben voltak kontrollon, ahol látva a gyermek jó állapotát,  csak fél év múlva rendelték vissza őket. Hálás vagyok érte a jó Istennek, hogy ez a gyermek ilyen kitartóan betartja az  étkezési tanácsokat, s minden ellenkezés nélkül végzi a terápiákat, többek között az agyagpakolást is. Most beszéltem az édesanyjával telefonon, s elmondta, hogy Gergő  a kapott Mikulás-csomagot is elajándékozta, mondván, hogy  neki ez nem kell, mert nem egészséges.  Nagyon erős, elszánt kisfiú, hála a jó Istennek.

Daganatcsökkentés életmóddal és imával
Ez év augusztus elsején járt nálam hasonló problémával egy büntetőbíró úr. Az ő daganata sem a legjobb helyen alakult, s orvosai azt mondták neki, ha megműtik, akkor is csupán 50 % az esélye, hogy javul az állapota. Diagnózisából kitűnik, hogy a nyaki 6-os  csigolya magasságában látható az elváltozás. Orvosi papírjainak átnézése, kikérdezés, s a vizsgálatom után neki is átadtam a személyre szabott étkezési és kezelési tanácsaimat.  Mikor indulni készült, arra kért,  hogy imádkozzak érte. Nemrég  beszéltünk, s  a legutóbbi kontrollvizsgálaton mondták orvosai, hogy csökkent daganatának mérete. Nagyon  örül, s én is boldog vagyok, s hálás érte a jó Istennek. Nem repdesett először a tanácsolt kezeléseknek, de idejéhez mérten mégis elkezdte őket, s az étkezési tanácsokat is igyekezett betartani,  lám, nem eredménytelenül.  Annak is örülök,  hogy mindkét  súlyos  betegnél az orvosok tudják,  hogy páciensük milyen kezelést végez.


Az egészségre időt és energiát kell szánni

A következő kisfiú D. Karcsika, akinek januárban szisztémás juvenilis arthritist állapítottak meg orvosaik. Februárban hozták el hozzám, júliusban ezt a levelet kaptam a boldog anyukától:

„Nagyon hálásak vagyunk Karcsi gyógyulásáért Kati néninek és Istennek. Köszönjük az útmutatást, a szeretetet. Csodának tartom, hogy így meggyógyult és teljesen gyógyszermentesen él. A kezelési módszerek betartása időnként  kimerítő volt. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de a jelenlegi orvosi eredmények nagyon biztatóak, s megérte a sok fáradozást.

Szeretettel a D. Család”



Ez év nyarán a baracklekvár főzés közepében voltam, mikor csengettek. Kimegyek, s látom egy régi mellrákos betegem, Zsuzsa, aki már több éve meggyógyult, áll a kapuban. Boldogan mentem ki, s még nagyobb volt örömöm, mikor mondja: itt jártak a Velencei-tónál (az Alföldről), de nem tud úgy hazamenni, hogy ne kerültek volna el hozzám, hogy újból megköszönje, hogy meggyógyult. Nagyon boldog voltam, s mondtam, köszönjük mind a ketten a jó Istennek, én csak egy kicsi eszköz voltam, s ő maga pedig mindent megtett, amit megtehetett, több héten át csinálta a kezeléseket, nem eredménytelenül.

De írhatnék a máj- és gyomorrákos erdélyi férfiről, aki hasonlóan hosszú munka, és Isten áldása által meggyógyult, aki duplán boldog, hiszen a négyszer elvetélt menye is – hasonló terápiák után gyönyörű fiú unokát szült. Az idén Dubaiból küldték fényképüket a kisfiúval a szülők.

Írhatnék a májrákos református lelkészről, aki az egész család bevonásával végezte a terápiákat, hála a jó Istennek, ő is már régen gyógyult. Írhatnék az ízületi gyulladásos, pcp-s nőről, a szívbetegekről, a cukorbetegről, aki pár hét komoly terápia után már 35 egységgel csökkentette inzulin-adagját. (természetesen napi mérést végez.) Vagy a tüdőrákosról, aki meggyógyult e terápiák által annak ellenére, hogy orvos-rokona eléggé leszúrt engem, s őt is ijesztgette, hogy egy hónapon belül meg fog halni. Azóta már több mint 100 hónap is eltelt, de az orvos azóta sem szólt nekem semmit.


Amikor nem akar jönni a várva várt gyermek...

Kedves Katalin!

Tavaly márciusban voltam Önnél 2 éves meddőség és egy endometriózis műtét után. A terápiából a tisztítókúrát, gyógyteákat, fürdőket és a húsmentes táplálkozást tudtam beiktatni. Ezek mellett még Aviva-tornát végeztem. Júniusban terhes is lettem és ma már egy kilenc hónapos kisfiú boldog anyukája vagyok. Szeretném megköszönni a segítségét, jó egészséget és munkájához  további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: K-né B. Szandra


Megjegyezni kívánom, hogy nemrég kaptam tőlük levelet, s most októberben várják a második kisbabát. Örülök neki velük együtt.

Örüljenek velem a következő  fiatal pár láttán. Ez a fiatalember az első „általam javasolt" természetes kezelések után született „természetgyógyászati unokám”, aki most szeptemberben volt  20 éves!! Már van kis barátnője! Azért azt itt le kell írni, hogy az anyukájának 17 éves korától 20 éves koráig egyáltalán nem volt mensesze. Ekkor találkoztunk egy előadáson, majd vizsgálat után leírtam neki, hogy otthon milyen kezeléseket kell végezzen. Tudomásom szerint ő volt az, aki leghosszabb ideig -  fél évig – végezte a terápiákat, s betartotta az  étkezési tanácsokat, s lám, a jó Isten segítségével nem eredménytelenül. Már gimibe  jár az öcsike is.


Ezt  az aranyos kórházi képet Ausztráliából kaptam már négy éve. Előtte jó évvel férjem nagybátyját voltunk meglátogatni, tartottam több városban előadást, s ez az asszonyka vizsgálatot kért, mert meddőnek nyilvánították. Azóta a kislánynak már kistestvére is született, akiről megint küldtek képet,   s örömmel köszönték meg újból a régi segítséget.

Ilyenkor én is megköszönöm a jó Istennek, hogy picinyke eszköze lehetek szent kezében.


Feketéné Bokor Katalin
www.bokorkatalin.hu
www.emmausi-ut.weboldala.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x