Újrahasznosított ajándékok a fa alá
Címlap / Szépség-Egészség / Újrahasznosított ajándékok a fa alá

Újrahasznosított ajándékok a fa alá

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Szeretnél ökotudatos, de azért szép ajándékot venni szeretteidnek? Ma már ékszerből is létezik újrahasznosított: papírból és textilből készülnek ezek a mutatós darabok. 

Bár az Öko-piac-tér webshopjában kapható papírékszerek többféle technikával készülnek és a készítő egyéb anyagokat is felhasznál, egy dolog közös mindben: szinte kivétel nélkül újrahasznosított anyagból készülnek. Elsősorban papírból, csupa olyan papírfajtából, melyek újrahasznosítása hagyományos módon kevésbé egyszerű: csokis papírok, lakkozott prospektusok, és más színes papírok, csomagolópapírok, bár  lesz néhány natúr újságpapírból készült változat is.

Miért jó választás az újrahasznosított anyagból készült tárgy?
Természetesen azért, mert így némileg tehermentesítjük a környezetet, felhasználva azokat az anyagokat, amelyek a kukában, majd a szeméttelepen landolva sokáig szennyeznék a környezetet, az élővilágot.


A különleges ékszerek készítője, Babusáné Gazdik Ágnes régóta foglalkozik kreatív és ökotudatos megoldások kidolgozásával és tanításával, köztük újrahasznosított anyagokból készült ékszerekkel és kiegészítőkkel.

Idén decemberben nyílt meg az Öko-Piac-Tér.net webshop - az ünnepek végéig két hét visszavásárlási garanciát vállalnak a bontatlanul, épségben visszajuttatott termékekre. A webshopban lehetőség van van kerékpáros futár igénybevételére is, így a kiválasztott ajándéktárgy szmogmentesen - azaz  zöld úton juthat el a megrendelőhöz.


Aki személyesen szeretné megtekinteni a tárgyakat, hívja a 30/346 5852 telefonszámot, mert erre is van lehetőség.


Ha szívesen viselnéd, használnád ezeket a kiegészítőket, ám az elkészítésük saját kezűleg időben és/vagy kézügyességben gondot okoz számodra, nézz szét az Öko-piac-tér webshopban >>

Ha annyira megtetszett és szeretnéd elsajátítani a technikát, tanulj a készítőtől!  2012. januártól jelentkezni lehet a papírékszer és a többi kiegészítő elkészítését oktató műhelyfoglalkozásokra.


A foglalkozások minimum 8-10 fő részvételével indulnak, a helyszínek és időpontok egyelőre még függőben vannak.


Babusáné Gazdik Ágnes
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6333 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x