Vállald magad - mert Te is szép vagy!
Címlap / Szépség-Egészség / Vállald magad - mert Te is szép vagy!

Vállald magad - mert Te is szép vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

Tökéletes smink, tökéletes styling, tökéletes alak - a topmodellek világa azt a nőideált tükrözi, akikre az átlag nő hiába szeretne hasonlítani. 

Hogy megmutassuk, az „utca embere” a gömbölyű vonalakkal rendelkező nő is lehet csodás, elhatároztuk: mi most nem egy ügynökségen keresztül választunk ki egy modellt, aki 2012-ben a (Sylverro) divatmárka arca lesz, hanem nyilvános felhívást intézünk a nőkhöz: „Vállald magad – mert Te is szép vagy!” üzenettel.

Ezzel is megpróbáljuk visszaadni a nők önbizalmát, hogy minél többen felismerjék az „érezd jól magad a bőrödben” üzenet fontosságát, egyúttal megtanulják elfogadni önmagukat!

Úgy véljük, ennek egyik eszköze bármily meglepő is - maga a divat! Ennek szellemében indítjuk útjára  a „Keressük a Sylverro arcát” keretei között  a „Vállald magad – mert Te is szép vagy!” felhívásunkat.A Vállald magad – mert Te is szép vagy! (Keressük a Sylverro arcát)  felhívásra várjuk minden olyan hölgy jelentkezését, aki elmúlt 18,  de még nincs 36 éves, magassága legalább 169 centi, és konfekciómérete 40-46-os!


Ha érzel magadban tehetséget, ha szeretnéd magad megmutatni, vagy ha álmodoztál arról, milyen lehet a modellek világa – akkor most ELJÖTT A TE IDŐD! Jelentkezz!

Jelentkezni 2012. február 26-ig lehet  egy darab portré- és egy teljes alakos fotóval, illetve a magasság/mell-csípő-derék és konfekcióméret megadásával, valamint rövid bemutatkozással az alábbi e-mail címen: info.sylverro@gmail.com

Információt még itt találsz: www.sylverro.hu/sylverroarca
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 3757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x