Hozzuk divatba a józanságot!
Címlap / Szépség-Egészség / Hozzuk divatba a józanságot!

Gelsei Bernadett

Hozzuk divatba a józanságot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Úgy tűnik, manapság nem túl divatos a józanság, sokkal trendibb mindenféle szerekkel szétcsapni magunkat, alkohollal, drogokkal felvértezve szórakozni, élni az életünket. Vagy esetleg célszerűbb magát a fogalmat is újra definiálni? Gelsei Bernadett, a HarmoNet tanácsadójának forradalmian új kezdeményezése a józanság népszerűsítéséért. Lájkolod? 

Az etanacsadas.hu oldal szenvedélybetegeknek és azok hozzátartozóiknak próbál segítséget nyújtani a „szájbertéren” keresztül. Ez egy új innovatív módszer, amely az internet adta lehetőségeket próbálja kihasználni és így elérni azokat az embereket, akiknek kérdésük, problémájuk van ezen a területen. Emellett célja még, hogy kihasználva az internet gyors és széles körű információáramlását, szemléletet formáljon és népszerűvé tegye a józan életmódot.


Úgy tűnik, manapság nem túl divatos a józanság, sokkal trendibb mindenféle szerekkel szétcsapni magunkat, alkohollal, drogokkal felvértezve szórakozni, élni az életünket. Vagy esetleg célszerűbb magát a fogalmat is újra definiálni? Hogyan vélekednek erről az internetes felhasználók? A józanság fogalmát értelmezhetjük egy tágabb, hétköznapibb, szabadabb, engedékenyebb, reálisabb fogalomként is. A valódi józanságba beleférhet az, hogy időnként kiengeded a szelepet, bármilyen szer használatával, de alapjaiban véve a józan életmód felé dől a mérleg. Mert az élet dolgait szebbé, örömtelivé, vidámabbá, a valós érzelmek intenzív  és szenvedélyes megélésévé, azaz vonzóvá a józanság teszi.

Aki úgy érzi, tud ezzel a felhívással azonosulni és részt szeretne venni benne, nem kell mást tennie, mint 4 HÉTEN KERESZTÜL időnként megosztania az oldalán
  • a felhívás szövegét,
  • saját gondolatait, amelyben vonzóvá teszi, vagy elterjeszti a józanság tágabb, szabadabb értelmezését
  • az új fogalommal kapcsolatban megosztja ötleteit az Online Lelki Tanácsadás facebook oldalán, mely lehet többek között egy trendi, divatos esetleg nyelvújító kifejezés is (pl. lezser józanság, szabad józanság, józankész stb.J)
  • e-mailben 5 ismerősének elküldi a kampány felhívását
  • kiteszi a szlogent a skype profiljára.

Ha ezekből bármelyiket megtetted, akkor kérlek, készíts róla egy PrtintScreen képet és küldd el az info@etanacsadas.hu-ra, ami fel fog kerülni a szetcsapatommagam.blog.hu oldalra (névtelenül, vagy az e-mailben megjelölt névvel), ahol össze fog gyűlni a sok nagyszerű FORRADALMI, TRENDI, de mindenféleképpen ÚJ DIVATOT TEREMTŐ gondolat, és követendő irányzat! Ha e-mailt küldesz szét, akkor másolatban tegyél rá az info@etanacsadas.hu címmel!


A legjobb, legötletesebb kifejezést az új fogalomra megszavaztatjuk és a nyertes ötletet elhintjük és bevezetettjük a köztudatba!

Jutalmul a kemény forradalmi munkádért és innovatív ötleteidért, valamint az internet adta lehetőségek (legyen az a segítségnyújtás bármely formája) terjesztéséért a http://etanacsadas.hu oldaltól meglepetés ajándékot kapsz!

Próbáljuk ki, hogy mekkora az erőnk, csináljunk divatot a józanságból a szájbertérben együtt!
 

Gelsei Bernadett
addiktológiai konzultáns

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x