Mágnest a körömre? Új és dögös körömlakk stílus
Címlap / Szépség-Egészség / Mágnest a körömre? Új és dögös körömlakk stílus

Mágnest a körömre? Új és dögös körömlakk stílus

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

A fizika törvényei uralják idén a szépségipart. A hollywoodi sztárok körömtanácsadója, Jeff Pink - aki nem csak "körömmágnás", hanem Barbara Streisand és Cher stílustanácsadója is egyben, beújított! 

A körmök guruja számos kutatás után a mágneses tér erejét használta fel a lélegzetelállító köröm elkészítése érdekében és egy világújdonsággal varázsolja el idén a hölgyeket. A forradalmian új technika használata roppant egyszerű, hiszen csak egy speciális mágneses körömlakk vagy lakkzselé szükséges hozzá, amivel könnyedén elkészíthető, különleges körmöt varázsolhatunk magunknak, akár az otthonunkban is.


Számos hírt hallhatunk a mágneses tér erejéről, mind az űrkutatásból, mind pedig az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásairól, de egészen 2012-ig elképzelhetetlennek tűnt, hogy a nők körmére mágnessel varázsoljanak különféle mintázatokat. A hollywoodi Jeff Pink viszont nem ismer lehetetlent, hiszen a mágnes használatával egy gyorsan elkészíthető, praktikus és még soha nem látott technikát mutatott be, hogy a körmünk soha nem látott módon egyedi legyen!
A titok kulcsa a mágneses tér rendező erejében van. A festékben ugyanis vaspor található, a termék üvegébe pedig egy mágnes van beépítve.

Már itthon is kapható a különleges mágneses lakkzselé, a Magnet LacGel, amely akár 3 hétig is biztosítja a köröm ápoltságát. Igazi metálos csillogással főként pirosas, ezüstös, aranyos és bronzos árnyalatokban kapható, mivel a lakkzselében lévő fémpor jellegzetes színe meghatározó.Mágnes mánia

A Magnet LacGel-t egyszerűen csak fel kell kenni, a körmöt a mágneshez kell közelíteni, amitől a vaspor szabályos mintákba rendeződik. Így például csíkokat, hullámokat vagy csillag alakot rajzol ki a mágnes a körmökön, attól függően, hogy előzetesen milyen mintát választunk. A Magnet LacGel LED illetve UV lámpa alatt köt meg, ez biztosítja a tartós hatást.  A körömipar – ebben a klasszikus formában – egészen idáig még soha nem használta a fizika törvényszerűségeit, ám úgy tűnik a sztárok már rég vártak az újdonságra, hiszen a hollywoodi színésznők sorra jelennek meg legújabb mágneses kreációikkal."A még szebb hatás érdekében azt tanácsolom a hölgyeknek, hogy a speciális mágneses körömlakkot vastagabban kenjék fel a körmükre, hiszen így a minta erősebben kirajzolódik majd. A mágnest pedig közvetlenül a frissen lakkozott köröm fölé tartsák kb. 10-20 másodpercig és így várják meg amíg kialakul a minta. Az eredmény: gyönyörűen ápolt köröm, mely akár 3 hétig is tart.”
- nyilatkozta Székely Imola a Perfect Nails körömmestere.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6114 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x