Az ápolt bőr titka: hidratáció
Címlap / Szépség-Egészség / Az ápolt bőr titka: hidratáció

Az ápolt bőr titka: hidratáció

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

A bőrünk ugyanúgy egyedi, ahogy a személyiségünk is az. Különféle embereknek különféle állapotú lehet a bőre, többek között pattanásos, ráncos vagy fokozottan érzékeny. Egyetlen közös dolog van mindannyiunk bőrében: a hidratált bőr elengedhetetlen ahhoz, hogy ápolt és gyönyörű lehessen. 

Az egészséges bőr raktározza a testünkben lévő folyadék egyharmadát. Így a bőrünk állapota jelentős mértékben függ attól, hogy mennyire eredményesen hidratáltuk. A kiegyensúlyozott vízellátottság serkenti a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat a sejtekben, amelyek segítségével a bőr életteli telin és ragyogóan néz ki. Ugyanez fordítva is igaz: a vízhiány negatív hatással van bőrünk küllemére. A szaruhártya felépítése sérül és a bőr szárazzá, érdessé válik, akár ki is repedezik.„Ha a testünkben nincs megfelelő mennyiségű folyadék, a bőrsejtjeink vízellátottsága is csökken, és lelassul az enzimaktivitás”
– fejti ki Frank Schwanke, a Beiersdorf Arcápolási Részlegének vezetője. A rendszeres folyadékbevitel egyértelműen támogatja a bőr egészségét. Emellett további külső segítség is szükséges ahhoz, hogy bőrünk tökéletesen ápolt, ragyogó és élettel teli legyen, illetve hogy a bőrben végbemenő természetes folyamatok megfelelően működhessenek.


A NIVEA egy teljesen új és innovatív megközelítést alkalmaz a bőr hidratálásában: a Beiersdorf kutatói kifejlesztettek egy egyedülálló aktív összetevőt, a Hydra IQ hatóanyagot. Ez a kék-zöld algák által is termelt anyag egy glüko-glicerol, amely szabályozhatja a bőr nedvesség-egyensúlyát és rendszeres használat mellett gyors és hosszan tartó hidratálást nyújthat az arcbőrnek. A NIVEA az Aqua Effect termékek mindegyikébe beépítették ezt a technológiát, aminek a segítségével a bőr mélyen hidratálttá válik. A nappali termékek emellett UV szűrőt is tartalmaznak.


A Beiersdorf továbbfejlesztette a NIVEA Aqua Effect termékcsaládot, hogy az a normál, vegyes és a száraz, érzékeny bőr igényeinek is megfelelhessen. Minden bőrtípus-specifikus termék hatékony hidratáló anyagokat és olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint az E-vitamin vagy és a mandulaolaj – ezek pedig együttesen fejtik ki jótékony hatásukat. A termékcsalád a variációk teljes tárházát öleli fel a tisztító termékektől kezdve nappali vagy éjszakai ápoló arckrémekig.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x