Vastagbélgyulladás és súlyos következményei
Címlap / Szépség-Egészség / Vastagbélgyulladás és súlyos következményei

Vastagbélgyulladás és súlyos következményei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Makacs és súlyos tüneteken is képesek segíteni a szelíd gyógymódok, a gyógynövények fogyasztása és az évezredes gyökerekkel rendelkező reflexológia. 

Iván 44 éves volt, amikor felkeresett. 2010 áprilisában egy vizsgálat után kiderült, kissé terhelt az idegrendszere, vastagbélgyulladása van, és véres a széklete.  A következőket javasoltam neki: túlterhelt idegrendszere miatt napi háromszori alkalommal gyógytea fogyasztása, két hónapon át.  A vastagbélgyulladásra szintén gyógyteát írtam elő, amit 21 napon keresztül kellett innia, valamint étkezése megváltoztatását javasoltam. Kevesebb marha- és disznóhús (helyette hal vagy csirkemell), sokkal több zöldség és gyümölcs.


Elkezdtük a kezeléseket. Heti egy alkalommal alkalmaztuk a reflexológiát. Már két hónap eltelt, de a véres széklet még mindig makacsul tartotta magát, így a következő kezelés alkalmával másfajta gyógyteát írtam fel. Iván zokszó nélkül, lelkiismeretesen itta a teákat, majd két hónap elteltével kezdett csökkenni a vér a székletben. A kezelések sem maradtak el, s továbbra is minden héten eljött a rendelőmbe, ahol meg is kapta a lábreflexológiai kezeléseket.

Végre eljött a nap, amikor teljesen megszűnt a véres széklet.
Iván egészsége kifogástalan állapotú. Még most is találkozunk, így rendszeresen tudom követni állapotát.

 
Balázs István
okleveles természetgyógyász, reflexológus
www.eletpalca.hu

Kép: happykanppy - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x