Üdülési csekk - nemsokára lejár!
Címlap / Szépség-Egészség / Üdülési csekk - nemsokára lejár!

Üdülési csekk - nemsokára lejár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Már csak pár hétig, 2012. december 31-éig lehet beváltani a 2012-es érvényességi idővel ellátott Üdülési Csekkeket, amelyekből a Nemzeti Üdülési Szolgálat tájékoztatása szerint jelenleg mintegy 480 ezer darab van még forgalomban. Az Üdülési Csekkek számos helyen, köztük belföldi utazásra, szálláshelyre, kulturális programokra is felhasználhatók, azonban csak kevesen tudják, hogy egészségmegőrzésre is. A Sensolite fényágyak országszerte 21 Gyógycentrumban várják a vendégeket, akik akár egészségük megőrzésére, akár betegségük kezelésére, fájdalmuk csillapítására, vagy megszüntetésére is fordíthatják a polarizáltfény-terápiás kezeléseket. 

Az Üdülési Csekkek kibocsátása 2012. január 1-jével szűnt meg. Az év végén lejáró és eddig még fel nem használt csekkek összértéke meghaladja az 1 milliárd forintot, amin közel 480 ezren osztoznak. A  Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége mellett a Sensolite is elindította  szeptemberben a beváltást ösztönző kampányát, amelyet most, az érvényességi idő közeledtével ismét meghirdet.


Az Üdülési Csekk számos felhasználási módja mellett az egészségség megőrzésében is hatékony segítséget nyújthat. A Sensolite polarizáltfény-terápia invazív beavatkozás mentes, gyógyszer- és mellékhatás nélküli kezelés – többek között – a szezonális vagy visszatérő légúti betegségek megelőzésében és gyógyításában nyújt hatékony alternatívát a család valamennyi tagja számára. A polarizáltfény-terápia a közérzet- és hangulatjavításban is segíthet, továbbá bőrproblémák és sportsérülések esetén is kiválóan alkalmazható, hiszen csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt. A téli időszakban a napsütötte órák csökkenésével megnő a hangulati ingadozásra, depresszióra való hajlam, amelynek leküzdésében szintén hatékony segítséget nyújt a magyar feltaláló által kifejlesztett fényágy.

A Sensolite-ról

A Sensolite CE tanúsítvánnyal rendelkező, az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz, mely Fenyő Márta biofizikus találmánya és melyet széleskörű, nemzetközi szabadalmi oltalom véd. A feltaláló munkássága a ’80-as években kezdődött, amikor megalkotta a lokális polarizáltfény-terápiát (Evolite, Bioptron).

Minőségi és mennyiségi előrelépést jelentett a polarizáltfény-terápia teljes testfelületre történő kiterjesztése, hiszen a lokális kezelésen túllépve a Sensolite az egész emberi szervezetet képes kezelni.

A Sensolite orvostechnikai eszköznek hatóságilag igazolt gyógyító hatása van sportsérülések (rándulás, ficam, haematóma, izomszakadás), égési sérülések, a pattanásos bőr, valamint a mozgáskorlátozottság következtében kialakult felfekvések esetében.


A magyarországi Gyógycentrumokban több mint 10 000 páciens fordult meg az elmúlt 3 évben – tapasztalataik és beszámolóik alapján elmondható, hogy a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia a fenti igazolt gyógyhatásokon kívül jótékony hatást gyakorolhat: az allergiás tünetek enyhítésében, műtétek utáni rehabilitációban, reumatikus és ízületi panaszok javításában, általános fájdalomcsökkentésben, a pikkelysömör és ekcéma visszaszorításában, a koncentráló- és teljesítőképesség fokozásában, kismamák tejelválasztásának fokozásában, a változó kor panaszainak harmonizálásában, depresszió, szorongás oldásában, felső légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésében, de ezeken a területeken hatásossága hatósági, klinikai vizsgálatokkal még nem igazolt.

Magyarországon jelenleg 21 Gyógycentrumban érhető el az egészségügyi szolgáltatás.


További információért kérjük, látogasson el a www.sensolite.hu weboldalra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x