Mellrák vagy csak ciszta?
Címlap / Szépség-Egészség / Mellrák vagy csak ciszta?

Mellrák vagy csak ciszta?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Egy téves orvosi diagnózis is képes károkat okozni, a szelíd gyógymódok viszont akár rövid időn belül is kifejtik hatásukat. Balázs István természetgyógyász rovata. 

Egyik este Katalin kétségbeesetten telefonált: "Mellrákom van! Szabad még ma meglátogatnom?"

Két óra múlva ott ült nálam. Elbeszélte, hogy kb. tíz nappal ezelőtt első ízben vette észre, hogy mellének külső oldalán egy keményedés van, amely nyomásra fájdalmas. Ez a pangásos hely gyorsan növekedett, és vele a fájdalmak. 24 órája erősen megdagadt a melle, és elment az orvoshoz, aki megnézte a mellét és megtapogatta. Diagnózisa lesújtó volt: mellrák! A hallottak után első dolgom, feladatom az volt, hogy megnyugtassam a beteget. Próbáltam neki megmagyarázni, hogy a rákot nem lehet puszta tapintással megállapítani. Különben sem tartom ráknak, hanem cisztára gondolok. De még szóba jöhet a mellben található nyirokcsomó megduzzadása is. A lábdiagnózis azt mutatta, hogy a bal lábon rendkívül érzékeny a mell-reflexzóna. Éppen olyan érzékenyek a nyirokmirigy-reflexek. (A ciszták mindig nyirokpangással kezdődnek.) A bal oldali petefészek-reflex rendkívül érzékeny. (Minthogy a mell a hormonok tekintetében a petefészektől függ). Ezeket a pontokat kb. 25 percig alaposan megmasszíroztam. A beteg időközben kissé megnyugodott. A bal mellben lévő fájdalmak már enyhültek, és közérzete jobb lett.


Másnap telefonált Katalin: "Képzelje, a daganat eltűnt! Most mit tegyek?"

Azt ajánlottam, keressen fel egy másik orvost, de közben masszírozza továbbra is a reflexzónákat, nehogy újra kialakuljon a keményedés. Megfogadta tanácsomat, felkeresett egy másik orvost, aki cisztát állapított meg. Hogy megnyugodjon, felkeresett egy harmadik orvost, aki ugyancsak cisztát állapított meg. De a beteget ez sem elégítette ki, és elment még egy negyedik orvoshoz is. Itt azt a felvilágosítást kapta, hogy csak cisztái vannak, amelyeket különösebb nehézség nélkül meg lehet operálni. Nem akarta a műtétet, és visszajött hozzám. Folytattuk a kezelést, három hét múlva nyoma se volt a cisztának.                              


Balázs István
okleveles természetgyógyász, reflexológus
www.eletpalca.hu

Képek: FreeDigitalPhotos.net - marin
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7185 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x