Aromaterápiás termékek
Címlap / Szépség-Egészség / Aromaterápiás termékek

Aromaterápiás termékek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

"Az én időm" aromaterápiás termékcsalád természetes illóolajok felhasználásával készült. Ezek az illóolajok egyensúlyban tartják a bőr működését, nem engedik kiszáradni, zsírosodni és hámlani. A belélegzésükkor vagy a testfelületen történő alkalmazásukkor mérhető biofizikai reakciókat váltanak ki. 

My Time-aromaterápiás gyógyfürdő termékcsalád
"Az én időm" aromaterápiás termékcsalád természetes illóolajok felhasználásával készült. Ezek az illóolajok egyensúlyban tartják a bőr működését, nem engedik kiszáradni, zsírosodni és hámlani. A belélegzésükkor vagy a testfelületen történő alkalmazásukkor mérhető biofizikai reakciókat váltanak ki. A főbb összetevőinek (levendula, ylang-ylang, mandarin) köszönhetően a test erősítésére és a lélek megnyugtatására szolgál. A jó közérzet fontos eleme az ellazulás. A stressz, a rohanó élettempó gyakran megakadályozza a természetes relaxációt. A My Time termékek segítenek az ellazulás elérésében, csodálatosan hatnak a közérzetre. Az összetevői fürdőkádunkat gyógyfürdővé varázsolják. Napi 20-30percet fordítsunk önmagunkra és megteremthetjük, illetve megőrizhetjük saját fizikai, szellemi és lelki egészségünket, segíthetjük a belső béke és harmónia helyreállását.

Relaxációs Fürdősó
A 100%-osan természetes illóolajok és tengeri sók alkalmazásával a tenger nyugalma költözik a fürdőkádba. Az illóolajok kíméletesen tisztítják és lágyítják a bőrt, valamint belélegezve nyugtatják a testet és a lelket.

Relaxácóis Tisztító Zselé
Az Aloe Verát is tartalmazó zselé kíméletesen tisztít, miközben átadja a bőrnek az illóolajok jótékony aromaterápiás hatását.

Relaxációs Masszírozó Testápoló Krém
Az Aloe Verát és illóolajokat tartalmazó masszírozó krém nyugtatja és kondiciónálja a bőrt. Hosszú ideig meggátolja a bőr kiszáradását, megőrzi a nedvesség tartalmát. Kiválóan alkalmas a végtagok, a hát, a nyak, valamint a kézen és a talpon lévő reflex zónák és a homlok, illetve az arc nyugtató masszírozására.

Forever Gingko Plus
A Gingko Biloba kivonat világhírű az agyfunkció segítéséért, a jobb memóriáért és az éleseszűségért. Az egyik legnépszerűbb készleten lévő táplálék kiegészítő Európában.

A Gingko Plus némely klinikai használata közé tartozik az Alzheimer kór kezelése, az agy segítése a szélütésből való felépülésre, és amikor az agyérelmeszesedés vagy elzáródott artériák esetén a levegő az agyban marad. A Gingko ezenkívü,l bizonyítottan segíti az oxygénhiány okozta károsodásból történő gyorsabb és teljesebb felépülést. A széles körű tanulmányok kimutatják, hogy a Gingkonak jótékony hatása van az enyhétől a közepes memória kimaradásra, melytől mindnyájan szenvedünk. A Gingko javítja az agyfunkciót és növeli az idegsejtek általi információátviteli sebességet és segített a depresszió kezelésében. Antistressz és szorongásellenes hatása a szív és keringési rendszerünk számára is tartogat előnyöket, mert segíti a vér szívizomzatba való áramlását, mely által segít megakadályozni az oxygényhiányból származó károsodást, mely érrendszeri megbetegedéshez vezet, hogy csökkenti az artériáris görcsöket, melyek gyakran kísérik a szívbetegségeket. A Gingko ezeken felül javítja azon emberek járási képességeit, akik időszakos sántításban szenvednek vagy olyan szívbetegségben, ahol a véráramlás a lábak felé nem megfelelő és a vádlikban fájdalmat okoz járás esetén. Tanulmányok bizonyítják a Gingko hatásosságát szédülés, impotencia és menstruáció előtti szindrómában szenvedő betegeknél. - mondja Beborah Wolfe, meggyőződéssel.

És hogy az elmúlt hetekben megismert Forever készítményekről szakembereknek mi a véleménye, azt a cikksorozatot záró utolsó anyagunkból megismerhetik.

M.Bencze

Bővebb információ: http://www.flpaloe.harmonia.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1812 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x