Méregtelenítéssel készül a tavaszra Polyák Lilla
Címlap / Szépség-Egészség / Méregtelenítéssel készül a tavaszra Polyák Lilla

Méregtelenítéssel készül a tavaszra Polyák Lilla

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Polyák Lillát kamaszkorától kezdve érdeklik a különböző táplálkozási irányzatok. A színésznő elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját: egy különleges Neera pálma-és juharfaszirup méregtelenítő kúrába kezdett, hogy testileg és lelkileg megújulva vághasson bele tavasszal a munkába! 

„Évente kétszer-háromszor tartok méregtelenítő kúrát, főleg a tavaszi időszakban fontos ez számomra. Mivel az ember sokszor nem igazán tud odafigyelni az életvitelére, főleg egy feszített munkatempó mellett, a méreganyagok felgyülemlenek és ilyenkor fontos, hogy megtisztítsuk a szervezetünket”- mondta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta melyik méregtelenítő kúrának hódol évek óta. „A férjemnek, Homonnay Zsoltnak és nekem is nagyon bevált a Neera méregtelenítés, amelynek alapja a Neera pálma-és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és persze ásványvíz! Van rövidebb illetve egy hosszabb, 10 napos verziója is, mi az utóbbit fejeztük most be”- mesélte Lilla, aki azt is hozzátette, miért szereti ezt a fajta méregtelenítést. „A kúra alatt csakis ezt az italt lehet fogyasztani, azonban a pálma-és juharfaszirup cukortartalma biztosítja az állandó vércukorszintet, illetve stabilizálja is azt, így megakadályozza azokat a rosszulléteket, melyek más léböjtkúráknál gyakran felmerülnek. A hatása nagyon erőteljes, javult az állóképességem, a közérzetem, de érzem a pozitív változást a bőrömön és a hajamon is.”


Polyák Lilla a bioéletmódra esküszik
A színésznő mindig is odafigyelt arra, milyen ételek kerülnek a családi asztalra, férjével Homonnay Zsolttal együtt elkötelezett hívei a biotáplálkozásnak. „Engem már elég korán elkezdtek érdekelni a különböző táplálkozási irányzatok, ez azért lehet, mert elég hízékony alkat vagyok, és gyerekkoromban is nagyon sokat küzdöttem súlyproblémákkal. Ahogyan felnőtté váltam, jobban elkezdtem odafigyelni a táplálkozásra, főleg amikor 3 évig Németországban dolgoztunk Zsolttal. Ott a bioéletmódnak sokkal nagyobb kultúrája van. Úgy jöttünk haza, hogy jobban figyeltünk arra mit eszünk, és amikor megérkeztek a gyerekek akkor még inkább. Természetesen őket is ez irányba próbáljuk terelni”- mesélte Lilla.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x