Lélekápolás és wellness zen hangulatban
Címlap / Szépség-Egészség / Lélekápolás és wellness zen hangulatban

Lélekápolás és wellness zen hangulatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Különleges távol-keleti wellness spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményekkel fűszerezve? Az Oxigén Hotel ****& Zen Spa Noszvajon várja a felfrissítő testi és lelki élményekre vágyókat olyan különleges programokkal, mint a tai chi, a zazen meditáció, a szauna szeánszok, vagy a különleges gyógyhatású távolkeleti masszázsok. 

Akit vonz a Távol-Kelet varázsa, aki egy igazán különleges wellness élményre vágyik, aki nemcsak testi, de lelki felfrissülést is keres, aki wellness közben egészségére is gondol, azok remekül fogják érezni magukat azOxigén Hotel ****& Zen Spa-ban! A hotel különleges távol-keleti wellness világa igazi spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményt nyújt olyan szolgáltatásaival, mint a tai chi, a zazen meditáció,a szauna program, vagy a különleges gyógyhatású távol-keleti masszázsok, és még hosszan sorolhatnánk.De nem csak a szolgáltatások egyediek, a környék is számtalan vonzerőt rejt. A Bükk-hegység déli lankái, sűrű erdei gondoskodnak az ország legtisztább levegőjéről, a szálloda is erről kapta a nevét. A festői kis falu, Noszvaj környéke kirándulásokra, biciklizésre, nordic walkingra csábít - a szükséges eszközök a szállodában természetesen rendelkezésre állnak. Eger barokk belvárosa és a híres egri vár is szinte kőhajításnyira található, ugyanúgy, mint a térség híres fürdői, a Zsóry, a bogácsi és az Egri Törökfürdő.Az Oxigén Hotel ****& Zen Spa Noszvajon egy négyhektáros ősfás parkban 50 szobával, 200 fős konferenciaközponttal, tágas Zen Spa wellness résszel és különleges hangulattal várja vendégeit.

Utóbbiról a szállodát körülvevő csodálatos erdei környezet mellett az épület egyedi stílusa, berendezése is gondoskodik. A századelőn épült Gallasy Kúria frissen befejezett felújítását követően nyerte el mostani alakját, egy négycsillagos szálloda formájában. Építészeti, belsőépítészeti stílusa elegáns, mégis természetközeli élményt nyújt a rusztikus, ám modern, különleges stílusával. A szállodát kiegészíti az egzotikus hangulatú Zen Spa távol-keleti berendezésével, autentikus meditációs zenéjével, a füstölők illatával, amelyek minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. Emellett  képzeletünket is inspirálja a wellnesst körülölelő japán kert, meditációs kert, amelyre a fürdőből, sőt még a szaunákból is kilátás tárul.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 4374 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x