Akit a szeme tett világhírűvé
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Akit a szeme tett világhírűvé

Akit a szeme tett világhírűvé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Egy híres new yorki ügynökség fedezte fel 2008‐ban az olasz származású amerikai modellt, aki New Yorkban született és nőtt fel. 22 éves lány, macskaszemmel és párductesttel… A topmodellt karrierje elején még nemigen foglalkoztatta a divat. Most azonban Emily di Donato lett a Calzedonia legújabb reklámarca. 


Rendezvénynaptár
Guy AROCH örökítette meg egy new yorki helyszínen a csodálatos, jéghideg tekintetű modellt, aki az őszi/téli harisnya kollekció sajtókampányának és nemzetközi katalógusának főszereplője lesz. Emily Di Donato bemutatja a 2013‐2014‐es őszi/téli kollekciót.


A barokk virágmintától a vidéki életérzésen át, egészen az iskolás és a katonai stílusig repít minket a Calzedonia 2013‐2014‐es őszi‐téli kollekciója, ami olyan széles választékot kínál, mellyel a nők legkülönfélébb igényeit is képes kielégíteni. Minden darabja megfelel a legújabb trendeknek. Négy “kollekció a kollekcióban” amelyek egytől egyig erős és határozott karakterrel rendelkeznek. A Noblesse Oblige vonallal gazdag és látványos hangulat éled újjá, amelynek középpontjában a cizellált, barokk virágok, a régi gobelin minták, a bársony, az aranypor és a csillogás állnak.

A megszorítások ideje lejárt, helyükre egy gazdag korszak pompája és ragyogása tér vissza. Az uralkodó szín a fekete, amelyet az olaj és a vérvörös egészít ki, nemes burgundivá alakulva, finom szöveteken, flitterekkel és kövekkel díszítve. Nincs hiány a szokatlan részletekből és nyomatokból sem, amelyek mind a feketében rejlő eredendő. A Raw and Chic‐ben a country zene világából kölcsönzött földszínű, semleges, természetes árnyalatok jutnak főszerephez. Idén ősszel bemutatkoznak a nyers, rusztikus hatású, kötött darabok, és a finom foltmintával díszített pamutok. Az elegancia jegyében a harisnyákkal és zoknikkal megjelennek a finom szín és szálkombinációk is, olyan retró ízzel


A meleg színű, világos öltések ezúttal láthatóvá válnak, és ezzel nagyanyáink kézi készítésű alkotásainak világát is felidézik. Természetesen az előkelő és különlegesen szexi zoknik sem maradnak ki a kollekcióból, melyek a télre való tekintettel kasmír, angóra, és gyapjú felhasználásával készülnek. A terepminta nagy visszatérése a Going Public‐ban a tyúklábmintával, a cikk‐cakkal, a tweeddel, a kockás nyomatokkal és a halszálkával egészül ki.

A katonai megjelenés és részletei a kortárs elegancia sikkjének szellemében születnek újjá. A különbség már a rendkívül trendi csillag ‐ szegecsek felbukkanásával is szembetűnővé válik. Ehhez jön még a számtalan izgalmas árnyalat…Geometrikus minták, rombuszok, klasszikus vagy újraértelmezett kockák. A New Old Schoolnak ez a kiemelkedő, angol gyökerű stílusa idén nőies értelmezést kap a harisnyanadrágokban és a leggingsekben.


A másik kihagyhatatlan minta, a pötty, amely a szokatlan színkombinációknak, a vadonatúj anyagoknak és fonalaknak köszönhetően eddig még nem látott formában jelenik meg. Legyen szó mikro‐, vagy makro méretűről, a pötty elsődleges motívummá válik a Calzedonia monokróm árnyalatú darabjain, amelyek nem csak kontrasztot teremtenek a józanabb, már jól ismert megoldásokkal szemben, de a valódi, modern iskoláslány stílust is megteremtik.

www.voilamode.hu
 
 
[ 7004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x