Hazai kutatási eredmények a daganatok gyógyításában
Címlap / Szépség-Egészség / Hazai kutatási eredmények a daganatok gyógyításában

Hazai kutatási eredmények a daganatok gyógyításában

Forrás: HYD
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A most zárult kutatás elsődleges célja olyan, a deutérium-megvonásra épülő daganatellenes eljárás kifejlesztése, amely a csökkentett deutériumtartalmú készítményeket integrálja az onkológiai kezelések rendszerébe. 

 A fejlesztés további célja, hogy a deutériummegvonás eddigi terápiás stratégiáját – mely elsődlegesen a szervezet vízterének a D-koncentráció-változtatását célozta meg, és ennek megvalósításához csökkentett deutériumtartalmú víz (DDW) hatóanyagot használt – kiegészítse „nem vízalapú”, alacsony D-tartalmú, új hatóanyagok alkalmazásával.

Az elvégzett vizsgálatok egyértelműen igazolták a deutériummegvonás daganatellenes hatását. A hatás megnyilvánult a csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz vagy a csökkentett deutériumtartalmú szerves molekulák alkalmazásakor, illetve egyes esetekben az együttes alkalmazásnál összeadódtak a pozitív hatások. A kísérletek szintén igazolták, hogy a D-megvonásnak a konvencionális készítményekkel való kombinálása jelentős további terápiás előnnyel járhat.


A fejlesztésre építve új élelmiszertermékek és étrend-kiegészítők kerülhetnek forgalomba a jövőben, amelyek a koleszterinmentes, cukormentes vagy alacsony zsírtartalmú élelmiszerekhez hasonlóan alacsony deutérium-tartalmuknál fogva járulnak majd hozzá az egészség megőrzéséhez vagy helyreállításához. A fejlesztés lerakhatja egy új típusú élelmiszer- és gyógyszeripar alapjait.

A kísérletek eredményeire építve új gyógyszerkombinációk kifejlesztésére van lehetőség a jövőben, amelyek fő komponensei a DDW és az emlő- vagy hasnyálmirigydaganat kezelésében alkalmazott kemoterápiás készítmények. A kísérleti eredmények azt is igazolták, hogy lehetőség kínálkozik új, csökkentett deutériumtartalmú szerves hatóanyagok tabletta formájában történő alkalmazására.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2160 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x