Az éltető víz
Címlap / Szépség-Egészség / Az éltető víz

Az éltető víz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Egy orvos szerint a dehidratáció okozza a legtöbb betegséget.  

A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve dehidratáció miatt kialakuló betegségekről egy iráni születésű orvos, Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat. Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett. A víz hiánya a testünket a stressz, majd a betegség állapotába juttatja.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a víz domináns és életbevágó szerepét az egészségben és a jólétben az orvosi és tudományos körök ignorálják. Ahogy sok betegség, például az asztma is a dehidratáció állapota.
 

Honnan tudod, hogy dehidratált a szervezeted?

Szomjúságérzet, fáradtságérzet, akkor is, ha nem dolgoztuk magunkat halálra aznap, az első dolog, amit érzel, ha felkelsz reggel, amikor úgy érzed nincs kedved kiszállni az ágyból, mind azért van, mert dehidratált vagy. Ilyenkor jobban teszed, ha azonnal megiszol egy-két pohár tiszta vizet. A nyolc óra alvás alatt megtagadtad az agyadtól az energiát, a hidroelektromosságot*, és a dehidratáció miatt fáradtnak érzed magad. A víz, mint egy jó arcon csapás, 3-5 percen belül kiránt az ágyból."

*Hidroelektromosságnak a víz segítségével nyert elektromosságot nevezik. Az agy 80%-a víz és 25 milliárd idegsejtből áll, amelyek egy kiterjedt elektromos hálózatot alkotnak.

A dehidratáció további tünetei:

Felhevültség, ingerlékenység, nyugtalanság, levertség, depresszió, alkalmatlanság érzése, nehéz fej, sóvárgás, tériszony, mind a dehidratáció komplikációja. A depresszió biztosan a dehidratáció egyik jele.

A test aszályprogramja: a szervezet igazi szomjazásának jele az asztma, allergiák, magas vérnyomás, idős kori cukorbetegség és az autoimmun betegségek. Ezeket mind a dehidratáció hozza létre.

Egyszerű gyógymód sok betegség ellen

A kezelési eljárás nagyon egyszerű: először állítsd meg a dehidratációt. Rendszeresen szükséged van vízre és sókra (ásványi anyagokra). Szükséged van a napi mozgásra, mert az agyad kémiai működése attól függ, hogyan mozgatod az izmaidat.

További gyakorlati tennivalók
  • Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt.
  • Aztán vízre van szükséged fél órával étkezés előtt, ha szeretnéd megemészteni az ételt, akkor jobb, ha megadod neki a vizet még előtte.
  • Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt.
  • Minden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is, hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x