Csodamódszer a fogyásban! Nem is gondoltad volna, hogy ingyen...
Címlap / Szépség-Egészség / Csodamódszer a fogyásban! Nem is gondoltad volna, hogy ingyen van!

Csodamódszer a fogyásban! Nem is gondoltad volna, hogy ingyen van!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Manapság mindenki fogyni akar. Áramlanak ránk a különböző magazinokból, online platformokból a tutibbnál tutibb tippek. Káposztaleves kúra, szétválasztó diéta, vegetáriánus étrend, paleolit étrend, Atkinson diéta és még sorolhatnám napestig. Az első kettőről rossz véleménnyel vagyok, azt senkinek sem ajánlanám. Túlságosan kikészítik a szervezetet, tarthatatlanok és bár látszólag vékonyabbnak tűnhetsz, több kárt okozol magadnak ezekkel az ostoba diétákkal, mint gondolnád.  

Vegetáriánus étrendet csak a szénhidráttípusú anyagcserével rendelkező egyéneknek ajánlom. Némi állati eredetű ételre azonban nekik is szükségük van, senkinek nem tesz jót, ha teljesen megvonja magától ezeket. Ők egyenek naponta ötször, keveset, náluk ez beválik. Nekik az a legjobb, ha sovány húst esznek zöldségekkel, ők viszont bátrabban ehetnek jó minőségű gabonákat is.

Egyensúly típusúaknak a legjobb, ők ehetnek zsírosabb húst is és valamivel több gabonát, mint a fehérjetípusúak, az ételek minőségére azonban nekik is ügyelniük kell. Senkinek sem tesz jót a fehér liszt, a cukor, a tartósítószer és a feldolgozott élelmiszer!

Fehérje típusú embereknek a napi 2-3 étkezést javaslom. Ők ehetnek egyszerre sokat és nekik jót tesznek a zsírosabb ételek, anyagcseréjük működése miatt ezekből nyernek energiát. Sok hús, lehet zsírosabb fajta is, zöldséggel, kerülve a szénhidrátokat. Fogyni vágyás esetén azonban mindenféle gabonát kerüljenek, még a zabot is, hiába szerepel a köztudatban egészségesként. Náluk ugyanis az a helyzet, hogy felviszi az inzulin szintjüket, hiába is lassú felszívódású szénhidrátként tartják számon. Csak azt érik el vele, hogy egy óra múlva már megint éhesek és ólmos fáradtság lesz rajtuk úrrá.


Fogyni szeretnél? Csak a fegyelmeden múlik!

Leginkább fehérje típusú emberek szeretnének fogyni, ugyanis ebben a szénhidrát gazdag világban őket fenyegeti az elhízás. A gyorségetésű szénhidrát típusúak mindent elégetnek hamar, azonban nekik is törekedniük kell a jó minőségű tápanyagok bevitelére, hiszen a fehér lisztes, cukros termékek az ő szervezetüket is megviseli, annak ellenére, hogy nem híznak tőle.
Fehérje típusként különösen vigyázni kell ezek bevitelére, ők hamar megbetegszenek a szénhidrát gazdag táplálkozástól. Na de lássuk a fogyást. A legtöbb ember sajnos nagyon lusta. Ha tetszik, ha nem, ez van. Az eredményt akarják, de az odáig vezető utat, a kitartó, kemény munkát, a sokszor lemondással járó út már nem kell nekik. Pedig ez a fogyás titka.

Csodaszereket kapkodnak, fogyasztó tablettát, meg narancsbőr eltávolítót, zsírégetőt, zsírlebontót, izomépítőt. Lehet ezekkel eredményt elérni? Nem tudom, lehet, van olyan, akinek már sikerült. Azonban még ha valaki le is fogy egy ilyentől, lehet-e jogosan büszke az eredményre? Nem gondolnám, ugyanis a pirulák dolgoztak helyette és nem ő tette meg a szükséges lépéseket és tolta bele a kemény munkát, az erőfeszítést. Lehet, hogy lefogysz így, ez az életmód azonban tarthatatlan és előbb vagy utóbb visszaszeded a felesleges kilóidat. Óriási tiszteletlenség kínozni és rossz érzésekkel viseltetni iránta és mindenféle fogyásért meg nagyobb izmokért bevetett kémiai támadásokat indítani ellene. De erre a legtöbben csak akkor jönnek rá, amikor már megbetegszenek. Akkor meg már lehet kapkodni meg pánikolni. Ha látnád, hogy hogyan is működik a tested, hogy mit okoznak ezek a szerek benne, soha többén nem innál még egy light kólát sem. Eldobnád a cigit is.

Az autódba is azt tankolsz, ami belevaló. Dízeles autóba gázolajt, benzines autóba meg benzint, minél jobb minőségűt. Ja, hogy, drága az üzemanyag? A szerviz az igazán drága, mikor tönkrement a motor. Akár új autóba is kerülhet, ne játszd ezt el a szervezeteddel is, abból ugyanis nem tudsz újat venni, spórolással, deviza hitellel, lízingeléssel sem. Az orvos, a magánklinika az a drága. Vagy, ha nem tudsz elmenni magánklinikára, akkor az időd lesz a drága, amit az SZTK-ban kell töltened a várakozással. Meg a gyógyszereid lesznek a drágák, ami nem biztos, hogy használni fog. Gondold meg jól, hogy megéri-e neked ez az egész, vagy inkább most fizetsz a drágább ételért.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi a te üzemanyagod, gyere és látogass el honlapomra:
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.bocsiviki_banner

 
 
[ 5505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x