Zöldség- és gyümölcspréssel a gyors, de mégis egészséges...
Címlap / Szépség-Egészség / Zöldség- és gyümölcspréssel a gyors, de mégis egészséges életmódért

Zöldség- és gyümölcspréssel a gyors, de mégis egészséges életmódért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Az egészséges ételek elkészítése általában túl sok macerával és szöszmötöléssel jár. Ebben lehet most nagy segítségünkre az Eujuicers, mely most széles választékot kínál juicerekből - zöldség- és gyümölcsprésekből.  

Méregtelenítés, energialöket, léböjt kúra - ezek a fogalmak mind az egészségtudatos, de akár a fejüket időnként diétára adó fogyasztóknak is ismerősen csenghetnek. Ám abban bizonyára mind egyetértenének, hogy az egészséges életmód nagy felhajtással és ragacsos konyhával jár, nem beszélve a sorozatosan fellépő időhiányról, mely leginkább képes arra, hogy az ember kedvét szegje.

Az egészséges életmód sarkalatos pontja a helyes táplálkozás, így a rohanással és stresszel teli hétköznapokban egyre nagyobb az igény a helyes táplálkozásra, az adalék- és tartósítószermentes ételekre, italokra. Sajnos azonban egyre nehezebben tudjuk tartani magunkat kívánt életmódhoz, és nekiállni a különböző egészséges ételek elkészítéséhez. Eddig legalább is így volt.

Az 1992-ben alapított EUJ Kft.-nek legfőbb célkitűzése, hogy megismertesse az embereket az egészséges életmóddal és lehetőséget biztosítson számukra annak folytatásához, a különböző gyümölcs és zöldségek préselésére alkalmas eszközök által.


Az Eujuicers célja, hogy olyan készülékeket forgalmazzon, melyek segítik és megkönnyítik az egészséges ételek készítését a mindennapokban. Széles választékot kínálnak juicerekből - zöldség- és gyümölcsprésekből, melyek nagy segítségre lehetnek mindenkinek az egészségtudatos életmód elérésében, legyen szó akár az egészen kicsi babákról, a várandós anyukákról, a szülőkről, az idősebb korosztályról, diétázni vágyókról, vegetáriánusokról, az egészségügyi problémákkal küzdőkről, vagy épp a szépségápolás iránt érdeklődőkről.

 
 
A gyümölcsprés használata számtalan előnnyel jár. A rendkívül hosszú élettartalmú termékek minőségi anyagokból készülnek és a kemény zöldségek (cékla,répa,búzafű) préselése esetén is tiszta, majdnem rostmentes levet készítenek. Használatuk nem jár zajjal és kosszal, valamint tisztításuk is gyors, egyszerű. És hogy mire kell ügyelni a megfelelő gyümölcsprés kiválasztásakor? Az Eujuicers honlapján most erről is tájékozódhat. Az emberek bizalmát a termék iránt igazolja, hogy Magyarország mellett még 19 országban forgalmazzák az Eujuicers zöldség- és gyümölcspréseit.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6456 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x