Életmódcsapdák a házaséletben
Címlap / Szépség-Egészség / Életmódcsapdák a házaséletben

Életmódcsapdák a házaséletben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Összeházasodtatok, remek….van egy rossz hírem. Egy átlagos pár a statisztikák szerint kapcsolata első hét évében kb. 6,5 kilogrammot hízik. Az egyik fél hízni kezd, a másik pedig követi. De van egy jó hírem is. A párok nem csak együtt híznak, de statisztikai adatok szerint 56 százalékuk közösen kezdett el diétázni és edzeni is. Milyen csapdákat kerülj el a nagy nap után?  

Hazaért a párom - utóvacsorázok egyet!
Bár külön is esztek, amikor együtt vagytok, az jó érzést generál bennetek, és így újra együtt is megvacsoráztok. 
 
BAJNOKOK TIPPJE: A közös étkezések boldoggá tehetnek, azonban ha nem vagy éhes, ne egyél!  Egy másik emberrel étkezve 35,7, több baráttal egy asztalnál ülve pedig 96 százalékkal több kalóriát fogyasztunk, mint egyedül. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyenek a barátaink: ha túlsúlyosak, többet eszünk.” /Wansink/ . ezzel nem azt sugalmazom, hogy ne közösen egyetek, de ha nem bírod megvárni a párodat, ne vacsorázz meg vele újra! Egyébként pedig miért csak enni lehet közösen?


 
Viszlát „én-idő”!
A párod nem szeret futni? Vége a munka utáni futással töltött hétköznapoknak! Nem szeret bringázni sem? Viszlát hétvégi bringa túrák! 
 
BAJNOKOK TIPPJE: Az első számú dolog, amire a pároknak szükségük van, hogy elég időt töltsenek egymástól külön, megmaradjon az én-idejük. De ezeken felül  érdemes megtalálni a közös kapcsolódási pontokat, és az én-időt „mi-időnkre” fordítani. 
 
Tudod, hogy a kutatások szerint a közös célok erősítik meg leginkább a kapcsolatokat?  A férjed is élvezni fogja a közös kihívásokat, az biztos! 
 
„Így is szeret engem”
Biztosan, de honnan gondolod, hogy nem szeretne egy kicsit jobban, ha energikusabb, tónusosabb, kontúrosabb lennél?
 
„Jó vagyok én így, inkább a gyerekekkel foglalkozok”
A legnagyobb kifogás a világon- kinek vagy jó? Saját magadnak lehet. De a gyerek azt lássa mintának, ahogy a legnagyobb örömöt az jelenti számodra, ha  a TV előtt ücsörögve könyékig merülsz a chipses zacskóba? Inkább kapd elő a bringát, hícvd a gyerekeket, párodat, bringázzatok egyet! Nekünk ez volt az egyik nyári programunk-25 km  bringával, grillezés, aztán haza…ez nagy betűs élmény volt mindnyájunknak. Mire vársz még? 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x