Lemondtál már az egészséges, vitalitással, és önbizalommal...
Címlap / Szépség-Egészség / Lemondtál már az egészséges, vitalitással, és önbizalommal teli életről?

Lemondtál már az egészséges, vitalitással, és önbizalommal teli életről?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Képzeld el, milyen érzés, amikor olyan egészségi állapotot, csúcsformát és önbizalmat érsz el a BAJNOKOK ÉLETMÓD PROGRAMMAL, amiről nem is álmodtál korábban!- mert nálunk a teljes testi és lelki átalakulások már szinte rutinszámba mennek. A valódi vezetéknevekkel, arcokkal közzétett esettanulmányaink mutatják, hogy BIZONYÍTOTTAN tudjuk, hogy érjük el céljainkat tagjainkkal. Alig várjuk, hogy Téged is sikerre vigyünk!  

Elöljáróban én kérdezek:
§ Van napi 25-30 perced magadra? –ennyi edzésidővel fogsz élsportolói izomzatot kiépíteni, és rájössz, az edzés élmény is lehet. Ráadásul úgy, hogyha akarod, még a lábadat se kell kitenned otthonról, így időt és pénzt takarítasz meg, és amikor időd engedi, akkor tornázol
 
§ Mit szólnál több, mint 275 receptből összeállított étkezési tervhez?- egyszerű, gyors, isteni finom ételekkel fogsz fogyni, izmot építeni, vitalitást növelni
 
§ Mik a céljaid?- szeretnéd újra nőnek érezni magadat, vagy végre Te akarsz lenni az álomnő? Betegséged van, ami ellen életmódváltással akarsz tenni? Te akarsz lenni a gyerekeid példaképe? Megvalósítható! Tudom, HEZITÁLSZ, el sem tudod képzelni, és látod, másokat miket ígérnek… de ugyanakkor azt is  látod, hogy nálunk mennyire más minden- a több ezer dokumentált átalakulást vezetéknevekkel, arcokkal, nem levágott képekkel és keresztnevekkel, hanem HITELESEN...és az egyedülálló szakmai stábot.
 
§ Kivel akarod elérni a céljaidat? – olyannal, aki a netről levett képekkel és keresztneves „referenciákkal” reklámoz, amik vagy igazak, vagy velünk? Klinikavezető főorvos, 10-szeres profi világbajnok, másik világklasszis versenyző, élelmezésvezető- kell ennél többet mondanom?


 
§ Élethosszig tartó vitalitás, és bombaforma a célod? –akkor jó helyen jársz
Kiknek tudunk segíteni elsősorban így?
§ külföldön élőknek /mivel online nincsenek akadályok / 
 
§ akik nem tudnak kimozdulni időhiány miatt /baba, sok munka/
 
§ akik valamilyen betegségben szenvednek /referenciáink IR, IGT, pajzsmirigy, PCOS, Lyme-kór, IBS, egyéb elhízás okozta betegségek, evészavarok/ 
 
§ vezető beosztású embereknek /minimális időráfordítás- maximális eredmény/- legfőképp vezető állású emberek veszik igénybe, jogászok, orvosok, cégvezetők.

Nem véletlen. 
§ sportolóknak keresztedzésként 
 
§ anyukáknak, apukáknak, akik szeretnék visszakapni a régi alakjukat, önbizalmunkat, érezni, hogy olyan életük is lehet, mint évekkel azelőtt-vagy egy annál sokkal jobbat, többet.
 
Legyél Te a tested mestere, ne csak a régi formádat érd el, ………de SOKKAL TÖBBET!
 
Ne aggódj azon, ha most ezt nem tudod elképzelni! Nem olyanbonyolult, és Te is meg tudod csinálni, mert egyedülálló szakmai gárdánk által kidolgozott, és gyakorlatban bizonyított kész rendszert kapsz a kezedbe. Mindenki meg tudja csinálni.
Miért tökéletes választás az online program?
Kényelmes, és szabad - bárhol, bármikor tudsz edzeni
Személye szabott-  rád vannak írva a tervek
Multimédiás eszközök  - a gyakorlatsorokat, amikből a tervedet írjuk, videokon magyarázom el
Gazdaságos – nincs ide-oda utazás, és olcsóbb, mint a személyi edzés
Közösségi tér - interaktív kapcsolat a többi bajnokkal
Nem zsákbamacska – a referenciákat látod
Képzés- mesterelme csoport, E-bookok, előadások, skype-konferenciák, beszámolókra adott válaszokkal megtanulod saját szervezeted működését, és a bajnok gondolkodásmódot. Ennél gyorsabban nem lehet tanulni és fejlődni
Bajnokok Életmód Program küldetése

 

A küldetésünk, hogy segítsünk neked végre elérni álmaid alakját, energikus, önbizalommal teli bajnokká válni! Több száz dokumentált átalakulás után mondhatjuk, hogy az, amit oktatunk, az működik.
 
Hiszel abban, hogy TE is kihozhatod magadból a maximumot? Milyen érzés az, amikor úgy nézel ki, és olyan erős vagy, amiről eddig még álmodni sem mertél? Mindezt munka, család, párkapcsolat mellett? Mi lehetővé tesszük neked.
 
Az ideális az, ha megismerve a táplálkozás és neked megfelelő edzésmódszer alapelveit, magadnak tudod összeállítani a táplálkozási –és edzéstervedet úgy, hogy a mindennapjaiban ne legyél ráutalva senkire. Ne kelljen csodabogyókat és diétákat kipróbálgatnod, hanem felvértezve mindazon tudással, ami elegendő saját életmódod összeállításához, végre elérd azt az erőt-állóképességet és külsőt, megszerezd azt az önbizalmat, amiről korábban nem is álmodtál.
 
Célunk egy új életmód kultúra létrehozása, ahol a tag nem vezetgetve van, és tiltva, mit szabad és mit nem, hanem megkapja azt a tudást, amelyet megérdemel. A fentieket tagjaink képzésével érjük el / E-book-okkal, Meterelme csoporttal, skype-konferenciákkal, előadásokkal, zárt csoportok/ úgy, hogy közben a gyakorlatban már alkalmazzák is az elméletben átadottakat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x