Miben segíthet a kranioszakrális terápia?
Címlap / Szépség-Egészség / Miben segíthet a kranioszakrális terápia?

Miben segíthet a kranioszakrális terápia?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Sokak számára egy teljesen ismeretlen technikáról van szó, amit egyébként már az orvosok is ajánlanak kiegészítő kezelésként. Egy gyengéd és igen hatásos terápiáról van szó, ami a testben lévő biodinamikus folyamatok forrását képes támogatni. Az egésznek az alapkövét William Sutherland tette le, aki úgy gondolta, hogy nem fejlődött volna így a szervezetünk, ha a csontok nem mozognának. Mélyebb kutatásai és vizsgálatai után azonban rájött, hogy az egész jelenségért a természet erői felelősek, ami egy magasabb forrásból származik. Épp ezért az "élet lélegzetének" nevezte el.  

Ahogyan a világban és a természetben, úgy a szervezetünkben is megfigyelhető egy ritmikus mozgás amit, - ahogyan az egész világegyetemet – egy láthatatlan energiamező vesz körül. Ezeket a ritmikus mozgásokat kranioszakrális ritmusnak, középhullámnak, valamint hosszú hullámnak nevezték el. 
 
A neves biológus és fiziológus James Oschman, a testet is egy élő mátrixnak gondolja, ami által érthetővé válik, hogy a kranioszakrális terápiában ennek a mátrixnak a segítségével vagyunk képesek kapcsolatot teremteni kvantumszinten a testtel. A folyamat lényege pedig, hogy az energiamezőket visszaállítsuk a tökéletes egyensúlyba ezzel a kezeléssel.
 
Ezért tehát egy probléma megállapítása során nem elég pusztán anatómiai szinten gondolkodni, sokkal mélyebbre kell vinni tudatunkat, hogy megérthessük a sejtszinten végbemenő gyógyulás lehetőségét. Ez a kvantumfizika egy igen bonyolult ága, de nem kell tudósnak lennünk ahhoz, hogy ezt az egyszerű dolgot megértsük.
 
 
Minden rezgés és energia, a mellettünk lévő széktől, a földön fekvő kavicson át, a bennünk lévő energetikai elváltozásokig és betegségekig egyaránt. De mivel minden a kezdeti forráshoz kapcsolható vissza, így a kranioszakrális terápia lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphessünk a páciensben fellelhető hullámszerű, áramló mozgásával. Attól függetlenül, hogy igen finom kvantumerőkkel zajlik a kezelés, az anatómiai, a patológiai és az élettani állapotokat és változásokat minden esetben figyelembe kell venni, bár a kranionális folyamatok messze túlmutatnak ezeken a ágakon. 
 
Ezeken túlmenve még azt is tudjuk a kezelésről, hogy nem csupán a test-lélek-szellem hármasából áll, hanem az adott személy a maga teljességében, az élete összefüggésrendszerén belül történik. Tehát minden számít, ami egy emberrel kapcsolatos lehet. A fizikai, mentális, érzelmi, szellemi és családi tényezők és minden, ami vele és a közvetlen környezetére hatással volt és kölcsönhatásba léptek egymással. 

 

A kranioszakrális terápiával szinte kivétel nélkül minden betegség gyógyítható, hiszen sejtszinten megy végbe. A fejfájástól, a gyulladásokon és vírusfertőzések át, az autizmus és az epilepszia is pozitív változást eredményezett a kezelések során, amit klinikai vizsgálatok is alátámasztottak.

Maga a kranio megnevezés viszont a koponyára utal, ami innentől kezdve tökéletesen egyértelművé és érthetővé is varázsolja az egész folyamatot. Ugyanis a Forráspont a koponya tetjén helyezkedik el, a koronacsakrában. Idézzük csak fel magunk elé a kisbabák fejtetején található lüktető kutacsot! Pontosan ez az a pont, ami felnőtkorra ugyan összeforr, de a kapcsolat innen nyitható meg továbbra is. Az összes spirituális gyakorlat is ide köthető, nem véletlen, hogy a kranioszakrális terápia során is innen indul meg a kezelés, egészen a problémás területig.

Egyéb információ a www.kranioszakralis.hu oldalon
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x