Gyógyszermentes terápia mellékhatások nélkül
Címlap / Szépség-Egészség / Gyógyszermentes terápia mellékhatások nélkül

Gyógyszermentes terápia mellékhatások nélkül

Forrás: Mediwel
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Az OTO ePhysio az akupunktúra és a tradicionális talpreflexológia elvén alapuló fizikoterápiás készülék.Talpunkra leadott gyógyító elektromos impulzusai sokféle eredetű fájdalom csökkentésére képesek és eredményesen oldják a görcsöket, zsibbadásokat,végtag fájdalmakat.  

Az OTO ePhysio az akupunktúra és a tradicionális talpreflexológia elvén alapuló fizikoterápiás készülék.Talpunkra leadott gyógyító elektromos impulzusai sokféle eredetű fájdalom csökkentésére képesekés eredményesen oldják a görcsöket, zsibbadásokat,végtagfájdalmakat. A készülékhez tartozó elektródatappancsok segítségével a stimuláció kiterjeszthető testünk bármely pontjára, pl. vállövre, deréktájra, fájóízületre, letapadt izmokra. Az elektromos impulzussikerrel alkalmazható diabéteszes terápiában, merta cukorbetegség valamennyi fázisában segítheta tünetek enyhítésében, a keringésjavításban,a neuropátia elleni küzdelemben.

 
 
Jó szívvel ajánljuk:
• fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre,
• a vér- és nyirokkeringés javítására,
• ideg- és izomsérülés kezelésére,
• visszérbetegségre, ekcémára, köszvényre,
• ödémára hajlamos vagy „folyton hideg”
végtagok kezelésére,
• testben pangó víz, méreg- és salakanyagok
elvezetésére,
• testünk természetes gyógyító erejének
növelésére.

 
 
Számos pozitív visszajelzés érkezik az OTO ePhysio használatáról, amiből az látszik, hogy a készülék felhasználása nagyon széleskörű, például az érzéskiesés terén.
„Reflexológiai kezelés kiegészítőjeként használom az eszközt, mert egy baleset miatt a jobb lábam több éve zsibbad és egyes lábujjaim érzéketlenek. A harmadik 10-15 perces kezelést követően a reflexológia kezelésen azonban ismét éreztem a lábam.Mindenképp szeretném tovább használni a készüléket.” (G. János, Celldömölk)
 
A fájdalomcsillapításban is jó eredmények érhetők el az OTO ePhysioval és a zselés elektróda párnák alkalmazásával.
"Súlyos teniszkönyöktől szenvedek, és kortizol injekciókat kapok. Az orvosom azt mondta, hogy a gyógyulás 3 hónapig is eltarthat. Megvásároltam az OTO ePhysiot, az elektródákat pedig a könyökömön használtam, és már két hét után elmúlt a fájdalom és a gyengeség, sokkal jobban tudok mozogni.” (D. Dóra, Budapest)
Olvass többet erről a komplex készülékről a www.mediwel.hu oldalon, és próbáld ki az OTO ePhysiot ingyen és vásárlásikötelezettség nélkül a Mediwelnél (1037 Budapest, Vörösvári út 107.) vagy hívj minket a +36 20 779 4070-es telefonszámon.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x