Egy fárasztó nap végén igazi pihentető kikapcsolódásra,...
Címlap / Szépség-Egészség / Egy fárasztó nap végén igazi pihentető kikapcsolódásra, kényeztetésre, felfrissülésre vágysz?

Egy fárasztó nap végén igazi pihentető kikapcsolódásra, kényeztetésre, felfrissülésre vágysz?

Forrás: Mediwel
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A test számára a legpihentetőbb pozíciót a zéró gravitációs állapot nyújtja. Ez egy félig ülő, félig fekvő helyzet, amikor a testünk könnyűvé, stressz mentessé válik. Az elnevezés az űrhajózásból ered, az asztronauták így helyezkednek el az űrhajóban kilövéskor, hogy a testüket érő stresszt biztonságosan átvészeljék. Bár itt a Földön igazából soha nincs zéró gravitáció, de ebben a pózban terheljük legkevésbé a gerincet és a derekat, így a test készen áll a pihenés állapotára. Mivel súlypontunk fenéktájra kerül, a szívünknek sokkal könnyebb a vért az egész testben áramoltatni.  

Ha a gravitációs teher csökken, a csigolyák és a gerinc terhelése megszűnik, a hát- és derékfájás enyhül, a láb minden izma pihen.
 
Szeretnéd a zéró gravitációs pihenést egy frissítő, kényeztető masszázzsal ötvözni az otthonodban, rendszeresen?
 
Képzeld el, hogy minden fárasztó szürke hétköznap végén egy profi masszőr vár otthon, aki még ráadásul csinos is, mint amilyen az OTO ZEN élményfotel (http://mediwel.hu/oto-zen-elmenyfotel), amely nem csak a legszebb a kategóriájában, de a legnagyobb tudású is és még az ára is megfizethető. Illene a te otthonodba is? 

 
 
Próbáld ki ingyen, milyen érzés, mikor a tested könnyűvé válik és a kényeztető masszázst is egyszerre élvezheti!
 
Szeretettel várunk Óbudai bemutatótermünkben (http://mediwel.hu/mediwel), ahol az OTO ZEN élményfotel mellett még az OTO Adore Foot talpmasszázs készüléket (http://mediwel.hu/oto-adore-foot) is ingyenesen próbálhatod ki.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x