Kreatív megoldások pihenésre
Címlap / Otthon / Kreatív megoldások pihenésre

Kreatív megoldások pihenésre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lehet kicsi a lakás, ha mindent tud a kanapé. Míg a német bútorok elsősorban a maximális kényelemre fókuszálnak ehhez igazítva a funkciót, az olasz tervezők világhírű formavilága játékos és kreatív megoldásokat kínál különféle élethelyzetekre. 

Luigi Recalcati 1927-ben született Milánóban, 1959-ben egy mechanikus kanapéval nyerte el első ipari szabadalmi díját. Azóta becslések szerint ezer szabadalma van, mely a bútorgyártáshoz köthető. Célja a kezdetektől fogva az volt, hogy tetszetős, kényelmes, multifunkciós  kanapékat gyártson, mely javítja az emberek életminőségét.


Termékei lényegesen felülmúlják az ülőbútor klasszikus definícióját, és elavult kinézetét. Az alakváltoztató bútorok illeszkednek személyes szükségleteinkhez, társasági életünkhöz, másodpercek alatt ággyá alakíthatóak váratlan vendég érkezése esetén. A Futura márkanév alatt 17 dizájner által tervezett kanapék egyensúlyt teremtenek a szépség és funkcionalitás között, megadva a lehetőséget, hogy mindenki a saját elképzelése szerint pihenhessen. Ülve, lábat megemelve, hátradőlve, Madam Recamier pózban vagy teljesen fekve. Magas támlából alacsony, ülésből lábtartó, állítható dőlésszögek, magasságok, tekintetirányok. Minden lehetséges a jövő bútorával a jelenben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x