A férfiak ötöde küzd merevedési zavarral!
Címlap / Szépség-Egészség / A férfiak ötöde küzd merevedési zavarral!

A férfiak ötöde küzd merevedési zavarral!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Nem a potencianövelő szerek, hanem a tényleges okok kivizsgálása oldhatja meg a merevedési problémákat. A háttérben olykor komoly betegségek állnak.  

 Rengeteg tanulmány kutatja, hogy vajon a valóságban hány férfi küzdhet potencia zavarokkal. Egy amerikai becslés szerint a férfiak fele életének valamelyik szakaszában biztosan találkozik ezzel a problémával: az életkor előrehaladtával a merevedési gondokkal szembesülő férfiak aránya jelentősen megnő. Míg a 20-30 évekeseknél 5-7%-os a probléma előfordulási aránya, addig a 70-75 évesek körében már 80-90%-os. De vajon létezik megoldás?
 
A férfi nemi szerv már az egészen korai időktől a férfiasság szimbóluma volt, melyet minden esetben merev állapotában ábrázoltak a különböző művészeti ágakban. Valószínűleg ez az ősi megszokás okozza azt a – férfiak körében általános – vélekedést, hogy a potencia problémák jelentkezése egyben a férfiasság elvesztését is jelenti. Ezt az állapotot az erősebb nem képviselőinek nagy része éppen ezért szégyellni, rejtegetni valónak tartja, még szakemberhez sem szívesen fordul. A drogokéval versengő potencianövelő piac is jól mutatja, hogy a férfiak az egyszerű megoldást keresik, ha „ott” van gond. Egyszerűbb bevenni egy pirulát, mint elmenni egy urológiai kivizsgálásra és kideríteni a potenciazavar tényleges okát. 
 
Dr. Merth Gábor, az Affidea Férfiegészség Központ orvosigazgatója szerint a nemiszerv állapotával kapcsolatos aggodalmak valójában nagyon is helyénvalóak, lévén a merevedési zavarok oka - az esetek többségében - nem a nemiszervekben keresendő. Ez a szerv jelezheti viszont azt, hogy valami nincsen rendben a szervezetünkben. A szakember szerint érdemes lenne szűrni a merevedési zavarokat - akár már a háziorvosi rendelőkben is - hiszen nagyon sok egyéb, kifejezetten súlyos kórképet jelezhetnek előre.
 


A potencia problémák hátterében állhatnak egyszerű okok


Mint például hormonális zavarok, mentális problémák vagy kismedencei kórképek - de a legtöbbször szív- és érrendszeri betegségek vagy a cukorbetegség, a magas vérnyomás okozza azokat. A mozgásszegény életmód, az elhízás, vagy éppen a dohányzás is negatívan hat a szexuális teljesítőképességre. Sajnos a férfiakra világszerte jellemző egyfajta struccpolitikára való törekvés, aminek keretében magát a tünetet szeretnék felszámolni, miközben a kiváltó okokat eltemetnék. Sokan gondolkodnak úgy, hogy egy apró pirulával megoldható gonddal könnyedén együtt lehet élni. Sajnos azonban a helyzet nem ilyen egyszerű. Mivel a merevedési zavarok valódi okát a csodaszerek nem orvosolják, így ahogy azok rosszabbodnak, a pirulák hatása is csökken vagy éppen elmúlik.  
 
„A férfierő csökkenése gyakran jelez előre komolyabb szív- és érrendszeri gondokat. Többnyire évekkel előre mutatja a stroke vagy az infarktus kialakulásának egyre emelkedő kockázatát. A fentebb már említett, a probléma gyökerét feltáró vizsgálódás, így akár életet is menthet” – emelte ki Dr. Merth Gábor.  Az Affidea Férfiegészség Központ szakembere. Ez az intézmény úgy került kialakításra, hogy a fentebb említett okok nagy részének további vizsgálata is egy fedél alatt váljon lehetővé. Éppen ezért a központban egyebek mellett kardiológiai, ultrahang, bőr- és belgyógyászati szakrendelés is helyben elérhető, illetve olyan terápiás módszerek is, amelyek a gyógyszeres kezelések helyett hosszabb távra szóló, fenntartható megoldást jelentenek a pácienseknek.

„Talán meglepő, de a merevedési zavarok jó része felszámolható férfi gáttornával is. (IDE kattintva akár jelentkezhet is>>) Ez párperces gyakorlatsor a nemiszervek környékének vérellátását hivatott javítani, és már rövid időn belül látványos eredményt hozhat. A központban házon belül található egy olyan helyiség is, ahol a férfiak elsajátíthatják, illetve gyakorolhatják is ezt a mozgáskultúrát.” – vélekedett Dr. Merth Gábor  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 2542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x