Mit rendeljünk az étteremben, ha fogyókúrázunk?
Címlap / Szépség-Egészség / Mit rendeljünk az étteremben, ha fogyókúrázunk?

Mit rendeljünk az étteremben, ha fogyókúrázunk?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Ha alacsony szénhidrát- és kalóriatartalmú diétán vagyunk, az még nem azt jelenti, hogy otthon kell ülnünk, és nem mehetünk el étterembe enni.  

A legtöbb kevés szénhidrát bevitelen alapuló diéta az Atkins diétán alapul. Ez azonban azt jelenti, hogy az éttermi kínálaton szereplő húsok bármelyikét nyugodtan fogyaszthatja.A legtöbb főétel szénhidrátokban szegény – a trükk azonban a dolgoban, az, hogy nem szabad elcsábulnunk olyan extráktól, mint például az ételhez fogyasztott szelet kenyér, vagy más majszolni valók, amelyek cukorban és szénhidrátokban gazdagok.

Ha egy magára valamit is adó, előkelő étterembe tér be, nyugodtan mondja meg a pincérnek, hogy cukormentes diétán van és elképzelhető, hogy el tudják úgy készíteni az ételét a konyhán, hogy az cukor mentes legyen, pl. ha édesítőszert használnak a dresszinghez, vagy a szószokhoz.
A gyorséttermekben többnyire azért gondot okoz a választás, de azért ott is lehet találni olyan ételeket, amelyek összeegyeztethetők a fogyókúrával és ezért nem kell végleg törülni ezeket a helyeket sem az életünkből.

Extra tippek:
* Fussa át a menüt. Válasszon előételt, főmenüt és salátát, de nézze meg, hogy mindegyik alacsony kalóriatartalmú legyen. Ha ebben biztos, akkor abban is biztos lehet, hogy ez az egy vacsora nem fogja felborítani a diétáját.

* A kenyeres kosarat az asztal túlsó felébe rakja, hogy ne essen kísértésbe.

* Ne válasszon olyan salátaönteteket, amelyekben cukor van és helyette inkább olajos öntetet válasszon, vagy olyat, amelyben vörös illetve fehér bor van.

* A személyzetnek mondja el, hogy hogyan szeretné ételét elkészíttetni.

Ehet nyugodtan desszertet is. Kérjen sajttálat, de ne egyen süteményt, vagy kekszet. Egy kis fürt szőlő vagy saláta is jöhet még.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9152 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x