A virágpor-allergia őrülete
Címlap / Szépség-Egészség / A virágpor-allergia őrülete

A virágpor-allergia őrülete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A fűpor és a virágpor allergia, az utóbbi évtizedekben olyan méreteket öltött a civilizált (A szó eredeti jelentése: védekező) nyugati társadalmakban, és köztük is kiemelten Magyarországon, hogy kormányrendeletek és parlamentek által hozott büntető-törvények(!) teszik kötelezővé a fűnyírást és a parlagfű-irtást.  

„Végre itt a nyár, és meleg az idő…” - De a nyárnak koránt sem örvendenek ennyire a fűpor allergiások. Sőt: az allergia igazi, szellemi és spirituális okainak a meg nem értése és félreismerése miatt, a nem- allergiások sem örvendhetnek már a nyárnak úgy mint régen. A fűpor és a virágpor allergia, az utóbbi évtizedekben olyan méreteket öltött a civilizált (A szó eredeti jelentése: védekező) nyugati társadalmakban, és köztük is kiemelten Magyarországon, hogy kormányrendeletek és parlamentek által hozott büntető-törvények(!) teszik kötelezővé a fűnyírást és a parlagfű-irtást. Berregnek hát állhatatos kegyetlenséggel a fűnyíró gépek országszerte, hogy az ember inkább fedett uszodába meg, mint nyílt strandra, ahol már nem lehet egy perc nyugalma sem a stressz-okozó ostoba (steril és haszontalan!) fűnyírástól.

És ha parkba, vagy a természet lágy ölének más, civilizáció-közeli menedékébe mennél az árnyas fák alatt, szabad levegőn pihenni, esetleg meditálni, azt ugyan nézheted már, mert ma mindenütt ez, a sokak által már nem is észlelt finom irritációt: végül is észrevétlen stresszt okozó, természetellenes fűnyírói alapzaj fogad.

Az allergia, az orvostudomány szerint legalábbis, egy, természetes, vagy természet-ellenes válasz-reakciója a szervezetünknek (Vagyis: jogos, vagy bizonyos esetekben jogtalan reakció. - Mert meg fogjuk látni, hogy a virágpor és a fűpor esetében jogtalan a szervezetünknek ez az agresszív védekező válaszreakciója.) egy külső, ugyancsak természetes, vagy természetellenes ingerre, mondhatni: provokációra. Amennyiben szennyezett környezetbe, vagyis természetellenes állapotba kerülünk tehát, természetes és jogos a szervezetünk negatív válasza is: figyelmeztetés, hogy vagy szüntessük meg a természetellenes állapotot keltő forrást (okot), amennyiben erre lehetőségünk van és hatalmunkban áll, vagy hagyjuk el a szervezetünkre nézve veszélyes környezetet. Íme, a legegyszerűbb példa arra, hogy amennyiben természetesen élünk, vagyis eredetileg mennyire „értelmes” a szervezetünk, és ezzel szemben, mennyire tévesen gondolkozik az un. akadémikus gyógyítás, a test- és tünetcentrikus orvostudomány, amely a figyelmeztető tüneteket akarja eltűntetni, a probléma igazi felkutatása és megoldása helyett. Az allergia tehát, ebben az esetben egy egészséges és természetes válasz-reakció, ami azt jelzi, hogy a szervezet felvonta a várhidakat, megerősítette a bástyáit, a falakra jól képzett harcosokat küldött és felkészült a külső támadás elhárítására.

De mi a helyzet, akkor, amikor a természetnek a legtermészetesebb folyamataival és jelenségeivel szemben teszi ugyanezt a szervezet? Mi ellen védekezik a szervezetünk, normális dolog-e részéről védekezni, amikor valójában nem létezik külső ellenség? Vigyázat, ne hagyjuk becsapni magunkat: ilyenkor tényleg nincs külső ellenség, még akkor sem, ha az allergiások és a tudós védnökeik gondolkozása már odáig fajult, hogy ellenségnek tekinti a teremtés első aktusának a természeti megnyilvánulását: a virágport!!! És persze, az un. fűport is, ami szintén a szaporodás, vagyis a teremtésnek, a „természet-anyának” (Az asztrológiában: a Hold által megtestesített teremtői őserőnek!) az elemi eszköze. – Nem furcsa dolog, és nem szökik a szemükbe az mégis, tudós uraim, hogy az ember a nem kevesebb mint 2,5 millió éves evolúciója során, minden allergiás tünet nélkül, az allergia szempontjából tünet mentesen, vagyis teljesen összhangban tudott élni a természet elemeivel – amelyek közül ő is vétetett és amelyeknek a megtestesülése ő maga is?! És nem tűnik fel, hogy csak az utóbbi évszázadban, ami óta a mesterséges gyermekáldás elleni védekezés lehetőségének az eszméje tömegesen terjedni kezdett, csak azóta „eszi a fene” az ember fiát, de főként az ember leányát minden tavasszal és egyeseket nyáron is?

Hogy a csodában nem tűnik fel az összefüggés a Magyarországon állítólag „dühöngő” parlagfű „átkozott” természete, vagyis a rendkívüli „szaporodási kedve” és aközött, hogy például, hogy Magyarországon a legnagyobb a művi abortuszok számaránya a születésekhez viszonyítva? Aközött, hogy a „tudományos tény” hatására tömegesen gyűlölik a magyarok a parlagfüvet, miközben már a 18 éves lányok teljes és végleges sterilizálási lehetőségét ugyancsak a magyar parlamentben törvénybe iktatják?

A virágpor és fűpor allergiás-betegségek okainak a felkutatásánál és feloldásánál tehát, anélkül, hogy egy pillanatig is megfeledkeznénk arról a nyilvánvaló tényről, hogy ezeknek a betegségeknek a külső okaiként elsősorban a különböző (külső) környezeti (ipari) szennyeződését is meg lehet megnevezni, azt is feltétlenül meg kell látnunk, hogy abban a nyugati típusú civilizációban, ahol az allergiás betegségek ekkora gondot okoznak, kb. a hatvan évvel ezelőtt született generációktól kezdődően, a személyi horoszkópokból kiolvasható gyermek- és magzatellenes, illetve családapai és családanyai funkcióellenes karmikus alakzatokkal megegyező arányban, botrányosan növekszik a gyermek-vállalás elleni un. össznépi mentalitás. Köztudott nem csak az, hogy az allergiás betegségben szenvedők többsége nő, hanem az is, hogy ezeket a nőket a megtermékenyülési képességük un. csúcs-időszakában gyötri leginkább az allergia.

Jól tudjuk azt is, hogy a szervezetünkben rengeteg olyan nem tudatos (tudattalan) folyamat és információ-csere, információ-áramlás zajlik le másodpercenként, amely az életünket és az egészségünket hivatottak biztosítani, de ma már az is kimutatott „tudományos” tény, hogy a lelki folyamatainkat és reakcióinkat a szervezetünk majdhogynem egy – az egyben leképezi. Sőt: magas szakmai és megfelelő metafizikai – asztrológiai képzettséggel rendelkező német orvosok (Thorvald Dethlefsen és Rüdriger Dhalke) már azt is kimutatták, hogy a szervezetünk tulajdonképpen a test szintjén mutatja fel és mutatja ki mindazt, amit a tudattalan érzés- és képzeletvilágunkba lesüllyesztünk, amivel nem akarunk foglalkozni, amiről nem akarunk tudomást szerezni, amivel nem akarunk szembenézni. Természetes tehát, hogy amikor a virágpor a természetben megjelenik, az olyan nőknél és férfiaknál, akik valamiért tudattalanul, vagy tudatosan, de félnek a gyermekáldás ellen, illetve agresszíven szembeszegülnek azzal a gondolattal, hogy ők, a szeretőjük (modernül: szex partnerük), a feleségük, vagy a gyermekeik „időnap előtt”, vagy az akaratuk és a jövő-terveik ellenére, megtermékenyülhetnek, a virágpor és fűpor illat tudattalan érzékelése, allergiás (a megtermékenyülés gondolatával szembeni ellenérzéseknek megfelelő) tüneteket vált ki testi szinten.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1718 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x