Vetkőzz vagy öltözz?
Címlap / Szépség-Egészség / Vetkőzz vagy öltözz?

Vetkőzz vagy öltözz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Forradalom kevés ruhával, okosan. Eszközök: kiegészítők, színek, anyagok, fazonok. 3-mas jelszó: Előnyösség, Kényelem, Minőség! E 3 eszme szerint haladunk előre a továbbiakban. 

Forradalom kevés ruhával, okosan. Eszközök: kiegészítők, színek, anyagok, fazonok. 3-mas jelszó: Előnyösség, Kényelem, Minőség! E 3 eszme szerint haladunk előre a továbbiakban.

1. Előnyösség:
Húha, ez kemény dió. Sokrétű dolog meglehetősen. Naponta látok olyan duci lányokat, akiken falatnyi top és csípőnadrág van. Sajnos ez a legelőnytelenebb, ezek a ruhadarabok maguk alá szorítják a felesleget, de a szélükön (csípő, has) úgyis kibuggyan ez-az. Persze lehet büszkén vállalni: - „Igen, én egy ilyen alkat vagyok és így szeretem magamat, ezért ti is szeressetek engem!” - Ez rendben van, de a hozzáállás akkor is megmarad a fejedben, kisugárzásodban, ha ezt nem tárod a világ elé.

Tehát nyugodtan takarj többet az előnytelen részeken és hangsúlyozd ki az előnyöseket. Mindez nemcsak a ducikra igaz, hanem az egyszálbél kisasszonyokra is, illetve mindenkire. A kiindulópont persze a test megváltoztatása mozgás és helyes táplálkozás alkalmazásával, és csak aztán jön a ruha része. Most csak erről fogok írni, a cím rákényszerít.

Óvatosan a világos színekkel! Ez mindenkinek, akinek nagyobb feneke van, fontos. (nekem is) A fehér, illetve a világos színek optikailag nagyobbítanak. Ez legyen szempont nadrágvásárlásnál. Az erős, élénk színekkel is finoman kell bánni, ugyanis kihangsúlyozza az adott testrészt. A mostanában divatos (húú de utálom ezt a szót) neonszínek veszélyesek. Ezeknek szinte saját üzenete van: „Rámenős és kicsit agresszív vagyok!” Ez igaz a pirosra és narancssárgára is. Persze finom játékossággal lehengerlő hatást válthatunk ki, a narancssárga illik a neon (alma) zöldhöz, de feketével kombinálva is figyelemfelkeltő. Nagyon stílusos lehet még a fehér-piros, fekete-fehér színösszeállítás is. A színeket bátran kombináljuk, a legabszurdabbak néznek ki néha a legjobban (az én felfedezettjeim: lila-zöld, kék-piros).

A kövérkés lányoknak (és fiúknak is!) a lenge anyagok a legalkalmasabbak, egy lenvászonnadrág, vagy egy ing. Ó igen, az ingek csodát tesznek néha. A hűvösödő estéken pont jók, de nappal is kitűnőek a leégésvédelemben és a jótékony takarásban.

Szoknyák, ruhák kötelezőek! Erről majd később. A cipőkről mindenki tudja az alapszabályt: alacsonyaknak magasabb sarkút és fordítva. Persze nem muszáj, csak ha zavar (én beletörődtem a 166 cm-be). Fontos tudni, hogy akinek vaskosabb lábai vannak, a szoknyában inkább ne vegyen fel zárt cipőt, mert az csak kihangsúlyozza. A papucsok, szandálok elvonják a figyelmet és hosszítják a lábakat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2102 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x