Csodaszer? Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Szépség-Egészség / Csodaszer?

Csodaszer?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Spanyolország a világon elsőként 2009 és 2010 között tervezi egy olyan komplex gyógyszer bevezetését, mely a szívinfarktus megelőzésére szolgál, közölték kutatóorvosok a Kardiológiai Világ Kongresszus nyitó napján. 

A szer olyan betegek számára biztosítana jelentős könnyebbséget, akik már átestek szívrohamon, s jelenleg több gyógyszert is kell szedniük. Sokszor azonban előfordul, hogy nem a kellő időben, s nem a megfelelő gyógyszert veszik be.Az új készítmény éppen ezért egyesíti magában ezek koleszterin szintet és vérnyomást csökkentő hatását, s aszpirint is tartalmaz, egyetlen tablettában.

A készítmény másik óriási előnye, hogy mivel egyetlen termék megvásárlására lesz csak szükség, így a beteg költségei is jelentősen csökkennek majd. Ez különösen fontos tényező, hiszen a szívbetegségek előfordulása a nem megfelelő táplálkozás és dohányzás hatására különösen gyakori a fejlődő országokban, így kiemelten fontos egy, a szegényebb országokban is eladható termék kifejlesztése.

A szívrohamok előfordulása jelentős növekedést mutat napjainkban India, Dél-Ázsia, Kína és Indonézia területein. A halálozások közel 50 százaléka csak Ázsia területén fordul elő. Összességében a szívinfarktus világszerte évente 17.5 millió életet követel, ezáltal a legtöbb áldozatot szedő betegség.

Jelenleg a szer gyártásáról több gyógyszerészeti céggel is folynak tárgyalások világszerte. Spanyolország után várhatóan Kínában, majd egyre szélesebb körben kezdődik meg a gyógyszer terjesztése, ezáltal is egy új fegyvert biztosítva a szívbetegségek elleni küzdelemben.

A hír alapjául a „Spain may lead world with heart "polypill" in 2009” cikk szolgált. Cikket küldte: orvoskeresek.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1099 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x