HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16
Címlap / Szépség-Egészség / Az örök fiatalság 5. titka (videóval)

Az örök fiatalság 5. titka (videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16

Az öregedés nem törvényszerűen szükséges folyamat. Bár hihetetlennek tűnik, de mégis igaz. Az "Öt Tibeti" gyakorlat elárulja az örök fiatalság titkát! Most videon is megtekinthető! 

 

A tibeti mesterek rájöttek, ha a 7 fő csakra működése egyensúlyban van, és harmonikusan működik, úgy a szervezet nemhogy öregedni nem fog, de inkább megfiatalodik!

Ezen folyamatnak az elősegítésére szolgál az „Öt Tibeti” gyakorlatsor.

A keleti mesterek már évezredekkel ezelőtt megállapították, hogy a testnek 7 fő energiacentruma (más néven csakrája) van. A 7 csakra szoros összefüggésben van a 7 belső elválasztású miriggyel. Ezek a mirigyek termelik a szervezetben a hormonokat, melyek arra hivatottak, hogy vezéreljék a test élettani funkcióit, köztük az öregedés folyamatát is. Amennyiben az energiaspirálok bármelyikének forgása lelassul, úgy ott elindul az öregedés, megbetegedés folyamata. Tehát a cél az, hogy energiacentrumaink működését állítsuk helyre, és akkor nem adunk módot arra, hogy megbetegedjünk, vagy akár megöregedjünk.

HarmoNet tipp: Az örök fiatalság 1. titka>>>

Lássuk az 5. gyakorlatot, mely egyben az utolsó.

5. Tibeti: Hason fekvés, feltámaszkodás

Csak olyan talajon végezzük, amelyik nem csúszik!

Fekvőtámasz szerű helyzetben helyezkedjünk el, tenyerek és lábujjak támaszkodnak a földön. Tartsuk meg magunkat ebben a helyzetben a levegőben. A két tenyér és a két lábfej között kb. 60cm legyen. A karunk merőleges a talajra, gerincünk pedig homorúan hajlik, a test szinte lóg a karok és a lábak között a levegőben.

Fejünket finoman hajtsuk hátra, majd emeljük meg törzsünket annyira, hogy csípőnk addig emelkedjen, míg egy fordított V alakját fel nem veszi. Ezzel egy időben fejünket hajtsuk előre, állunk érintkezzen a mellkasunkkal. Lassan térjünk vissza a kiinduló helyzetbe, és ismételjük meg a gyakorlatot eleinte csak 2-szer, később pedig még 20-szor. Amikor a testet emeljük, akkor mélyen lélegezzünk be, és amint leengedtük fújjuk ki a levegőt. Utolsó ismétlés után hason fekve pihenünk, egyik térdünket felhúzva, úgy, hogy a térd és a könyök összeér.

A gyakorlatsor végén langyos vizes törölközővel dörzsöljük át testünket, vagy vegyünk langyos zuhanyt.

Az 1. gyakorlat>>>
A 2. gyakorlat>>>
A 3. gyakorlat>>>
A 4. gyakorlat>>>

A könnyebb elsajátatás és gyakorlás érdekében lássuk a teljes „Öt Tibeti” gyakorlatsort videón:

Kép: 5. gyakorlat

Domak Nikoletta

 


 
 
[ 14686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x