Technika az egészség szolgálatában: Testünk belső titkai...
Címlap / Szépség-Egészség / Technika az egészség szolgálatában: Testünk belső titkai

Technika az egészség szolgálatában: Testünk belső titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

A gyógyászat területén is találkozhatunk újabb és újabb elektronikus felszerelésekkel. A legegyszerűbbek közé tartozik már egy otthoni vérnyomásmérő készülék is. Mit tudhatunk meg magunkról? 

E háromrészes cikksorozat előző részében a test külső megközelítéséről és a modern technológia kapcsolódásáról írtam. Most a második részben a test belső vizsgálatát nézzük meg.

Alapos vizsgálatok
A gyógyászat területén is találkozhatunk újabb és újabb elektronikus felszerelésekkel. A legegyszerűbbek közé tartozik már egy otthoni vérnyomásmérő készülék is. Legutóbbi tapasztalatomat egy ESG nevű (Electro-Somato-Graphia) készülékkel szereztem, amivel számítógép alapú, 3D-s egésztest-vizsgálatot végeznek rajtunk. Az egész test áttekintésével kilenc szervrendszert vizsgálnak meg. Megnézik a testtömegindexünket (BMI), a savasság-lúgosság arányunkat is megtudhatjuk, illetve a szóbeli és pár oldalas írásbeli kiértékelés mellé táplálkozási tanácsokat is kapunk.Hogyan működik?

A fejünkre helyeznek 2 homlokelektródát, a két tenyerünket és a két csupasz talpunkat ráhelyezzük egy-egy külön elektródára. Mindez össze van kötve a számítógéppel és máris indulhat a mérés.
Maga a felmérés csak pár percet vesz igénybe. Az orvossal történő konzultáció pedig esettől függően kb. 30-40 perc, tehát az egész vizsgálat egy órán belül megvan.

Az elektródás vizsgálathoz képest meglepően sok adathoz jutunk. Még arra is kaptam visszajelzést, hogy impulzívabb természetű vagyok-e vagy sem és mennyire jellemző rám, az érzelmesség.

HarmoNet tipp: Elmefitness: A stresszkezelés új módszere >>

Ajánlott azoknak, akik kíváncsiak az egészségi állapotukra, akik szeretnék kockázati tényezőiket figyelemmel kísérni, akiknek ismeretlen gyulladás van a szervezetükben (góckeresés).
Ellenjavallt a pacemaker-viselőknek, illetve nagyobb fémimplantátummal rendelkezőknek és a terhesség második felében.

Ez a vizsgálat nemcsak Budapesten, de Jászberényben is elérhető.

Tara

Kép: piqs.de: canonier - Bitte husten
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x