Hallottál már a legütősebb természetes immunerősítőről?...
Címlap / Szépség-Egészség / Hallottál már a legütősebb természetes immunerősítőről?

Hallottál már a legütősebb természetes immunerősítőről?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Ősszel és télen a legtöbben könnyebben lesznek náthásak vagy influenzásak, pedig ennek nem kell feltétlenül így lennie, ugyanakkor védőoltásokra sincs feltétlenül szükség az immunrendszer erősítéséhez. A bíbor kasvirág (angustifolia és Echinacea purpurea) Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, amit a természetgyógyászatban évszázadok óta számos területen alkalmaznak.  

Az echinacea nemcsak a világ egyik leghatékonyabb természetes immunerősítő szere, de virágos-leveles hajtásait, leveleit és gyökerét is használják, főleg gyulladással járó bőrfolyamatok, nehezen gyógyuló sebek, krónikus fekélyek esetén alkalmazzák. Nem csoda, hiszen eredetileg az őshonos indiánok használták sebek, égések, rovarcsípések, kígyómarások és fertőzések kezelésére. 

 
 
Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére a gombás fertőzésektől a száraz bőrön át a rovarcsípésekig és az aknéig sokféle problémára megoldást nyújthat, nem csupán a fájdalom és a viszketés csökkentésében, hanem a fertőzések teljes megszüntetésében is. Az echinacea dokumentáltan nagy hatékonysággal szünteti meg a különféle bőrpanaszokat, külsőleg nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bőrbetegségek esetén is alkalmazzák.

 
 
A Vitaking Bíbor kasvirág, vagyis az Echinacea kivonat pontosan ezekben nyújthat segítséget, de prevenciós hatása a legismertebb. Érdemes kipróbálni, ha még nem volt hozzá szerencséd, mert egy betegség kezelése még mindig költségesebb, mint annak megelőzése, nem beszélve az egészség felbecsülhetetlenségéről!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3129 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x