HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23
Címlap / Szépség-Egészség / A biológiai fogászat és az orr-fül-gégészet összefüggései

A biológiai fogászat és az orr-fül-gégészet összefüggései

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23

Az orr-fül-gégészet, mint klinikai határterület, számos kórkép vonatkozásában lefedi a fogászati tüneteket. A két terület sokkal inkább egymásra utalt, mint azt a szokásos gyakorlat során tapasztaljuk. A két terület nem választható el sem anatómiailag, sem funkcionálisan egymástól, az energetikai vezetékek közösek, a zavaró mezők - ugyanazon eredet esetén is - mindkét területen jelentkezhetnek. 

 

Az orr-fül-gégészet, mint klinikai határterület, számos kórkép vonatkozásában lefedi a fogászati tüneteket. A két terület sokkal inkább egymásra utalt, mint azt a szokásos gyakorlat során tapasztaljuk. A két terület nem választható el sem anatómiailag, sem funkcionálisan egymástól, az energetikai vezetékek közösek, a zavaró mezők - ugyanazon eredet esetén is - mindkét területen jelentkezhetnek. Az orr-fül-gégészeti kórképek közül az arcüreggyulladásoknál, a krónikus középfülgyulladásoknál, a krónikus orrfolyamatoknál, a garatgyulladásoknál, a köhögéssel járó felső légúti kórképeknél gondolhatunk szájüregi folyamatokból eredő terhelésekre, okokra.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[3847]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x