HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Szépség-Egészség / A biológiai fogászat és az orr-fül-gégészet összefüggései

A biológiai fogászat és az orr-fül-gégészet összefüggései

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Az orr-fül-gégészet, mint klinikai határterület, számos kórkép vonatkozásában lefedi a fogászati tüneteket. A két terület sokkal inkább egymásra utalt, mint azt a szokásos gyakorlat során tapasztaljuk. A két terület nem választható el sem anatómiailag, sem funkcionálisan egymástól, az energetikai vezetékek közösek, a zavaró mezők - ugyanazon eredet esetén is - mindkét területen jelentkezhetnek. 

 

Az orr-fül-gégészet, mint klinikai határterület, számos kórkép vonatkozásában lefedi a fogászati tüneteket. A két terület sokkal inkább egymásra utalt, mint azt a szokásos gyakorlat során tapasztaljuk. A két terület nem választható el sem anatómiailag, sem funkcionálisan egymástól, az energetikai vezetékek közösek, a zavaró mezők - ugyanazon eredet esetén is - mindkét területen jelentkezhetnek. Az orr-fül-gégészeti kórképek közül az arcüreggyulladásoknál, a krónikus középfülgyulladásoknál, a krónikus orrfolyamatoknál, a garatgyulladásoknál, a köhögéssel járó felső légúti kórképeknél gondolhatunk szájüregi folyamatokból eredő terhelésekre, okokra.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[3901]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x