Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap16...
Szépség-Egészség
Vitamin trükkök a tavaszi fáradtság megelőzéséhez

Ha fáradtak, enerváltak vagyunk, az év első negyedében könnyedén legyintünk, hogy "ó, ez csak a tavaszi fáradtság", amit vitaminraktáraink kiürülésének tudunk be. Ez azonban koránt sincs így! A nyári időszakban természetes formában begyűjtött vitaminokat, amelyeket akár a szabadban, a napon eltöltött órák alatt, akár friss idényzöldségek, gyümölcsök fogyasztása által szerzünk, már őszre feléljük. Jelzi ezt az is, hogy könnyebben megfázunk, amint a hűvösebb idő beköszönt.


Hogyan gyógyulnak gyorsabban a sebek?

Sebek, amelyeket odahaz sikerrel kezelhetünk, néhány egyszerű egészségügyi szabály és trükk segítségével. Ha mély a seb, orvoshoz kell mennünk, de ha nem, odahaza is boldogulhatunk a sebkezeléssel! A sebgyógyulás gyorsasága nagyban függ a sebgyógyító módszer kiválasztásától. 5 féle seb és módszer!


5 újévi fog-adalom, ami mindenkinek a javára válhat

Az újév első napjai rég mögöttünk vannak - ez azonban nem jelenti azt, hogy ne vezethetnénk be jó szokásokat az egészségünk érdekében! A helyzet az, hogy erre az évkezdésen és a hétfőkön túl bármelyik nap tökéletes: csak egy kis akaraterő kell hozzá! Kezdhetjük is rögtön egy olyan lényeges területtel, mint a fogaink egészsége.


Kamut - Az antik világ gabonája a korszerű táplálkozásban

A kamut, más néven khorasan búza egy olyan ősi búzafajta, amely leginkább talán a durumbúzához hasonlítható. Napjainkban ismét kezd előtérbe kerülni termesztése, de egyenlőre leginkább Amerika területén. A búzához képest alacsonyabb a szénhidrát és élelmirost-tartalma, magasabb a fehérje -, zsír-, valamint az ásványianyag-tartalma. Elsősorban manapság a tésztaipar használja alapanyagként. Mivel glikémiás indexe alacsony, a kamutból készített termékek jól beilleszthetők a cukorbetegek étrendjébe.


Túlsúly - amiről eddig senki nem beszélt

Azt mondják a statisztikák, hogy Magyarországon a lakosság nagy része túlsúlyos. Valóban rengetegen "fogyóznak", ám a legtöbb ilyen fogyókúra vagy hatástalan, vagy a leadott kilók szépen lassan visszacsordogálnak. Ennek oka, hogy van egy oldala a túlsúlynak, amiről nagyon kevesen tudnak, és amíg itt nincs rend, addig állandó lesz a kalóriákkal folytatott küzdelem. Ez az oldal tudatalattinknak az a része, amely hitrendszereinket tárolja, gyakran generációkra visszamenőleg. Van azonban megoldás.


A benőtt köröm kezelése

A benőtt köröm nemcsak esztétikai probléma, sok ember számára okoz fájdalmat és további betegségek melegágya is lehet a gyulladás miatt. Mikor forduljunk szakemberhez, hogyan tudja kezelni a pedikűrösünk a benőtt körmöket?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x