John Mayer sem jár jobban Bon Jovinál
hirdetés
Címlap / Színes hírock / John Mayer sem jár jobban Bon Jovinál

John Mayer sem jár jobban Bon Jovinál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az ügyeletes amerikai rock-szívtiprónak, John Mayernek is csak egy hét jut a Billboard albumlista trónján, ugyanis jövő héten a nem éppen bombasztikus külsővel, de annál csillogóbb hanggal megáldott anti-popénekesnő, a későn beérett Susan Boyle mindent elsöprő, I Dreamed a Dream-jéből több mint 600 ezer darab eladását jósolják. 

 

Rendezvénynaptár
De ne szaladjunk ennyire előre az időben, maradjunk egy kicsit John Mayernél, akinek végül a Battle Studies című nagylemezéből 286 ezer fogyott, s ezzel biztosan vette át a „stafétabotot” Bon Joviéktól, - maradva az atlétikai hasonlatnál – akik annyira nem vették fel a hanglemez-verseny ritmusát, hogy szinte bukásnak is minősíthetjük a szereplésüket, hiszen a Billboard 200-as listájának a 19.(!!!) helyéig zuhantak 50 ezres eladási számmal, ami a listavezetést jelentő 163 ezerről, elég gáz!

Tartja viszont a dobogót jelentő második helyét Andrea Bocelli: My Christmas CD-je (185 ezer), míg a nagyszerű Norah Jones személyében újonnan jött „bronzérmest” köszönthetünk a The Fall című zenei anyagával (180 ezer). Az énekesnőnek ez már a negyedik stúdióalbuma és az előzőek mindegyike megjárta a csúcsot. A legutóbbi, a Not Too Late 2007 februárjában volt listavezető (405 ezer).


Az előzetes hírekben jósolttól kicsit elmaradva ugyan, de így is 167 ezres eladási számot produkált a Casting Crowns keresztény zenekar az Until the Whole World Hears című nagylemezével, amely a 4. pozícióhoz volt elég. Bizonyára ennek is nagyon örülnek, mert ez eddigi pályafutásuk legjobb szereplése, hiszen az előző, The Altar and the Door című produkciójuk ugyan második volt, de „csak” 129 ezerrel indítottak 2007 szeptemberében.

50 Cent-es rapperét is kevesebbre értékelte az amerikai vásárló, a Before I Self Destruct csak az ötödik (160 ezer), amihez nem szokott hozzá a derék rapper, mert például a két évvel ezelőtti Curtis című CD-jéből 691 ezer fogyott és azzal is csak második volt, igaz, ki tudta volna megelőzni akkor Kanye West Graduationját (957 ezer).

A mostani top 10 érdekessége még a 15 éves kanadai Justin Bieber bemutatkozása és mindjárt a 6. helyen a My World című EP-jével, de van egy másik American Idol hős, pontosabban a mostani nyertes, Kris Allen, aki a 11. lépcsőn kezdett (80 ezer), aminél azért a korábbi győztesek magasabban indítottak.

Az előzetes prognózissal (75 ezer) szemben mindössze 70 ezer fogyott a médiában körülajnározott szupergrouptól: Them Crooked Vultures (emlékeztetőül a tagok: Dave Grohl, Josh Home és John Paul Jones képünkön), ezzel be kellett érniük a 12. hellyel. A fiúkat Leona Lewis második albuma, az Echo követi (67 ezer).

Végül essék szó Paul McCartney koncertlemezéről (Good Evening New York City) is, ami a 16. grádicson debütált (55 ezer). Ez volt egyébként Paul 8. olyan albuma, amelyet a Beatles utáni korszakában elkövetett. 
 
[ 759 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x