A Sasok 3 napra megszállják a Hollywood Bowlt
Címlap / Színes hírock / A Sasok 3 napra megszállják a Hollywood Bowlt

A Sasok 3 napra megszállják a Hollywood Bowlt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nem egy Hitchcock-filmet vetítenek a kaliforniai koncertteremben, hanem a veterán Eagles counry-rock zenekar lép színpadra ápr. 16. 17. és 20-án. A jegyeket már december közepétől árusítják és nem kétséges, hogy hamarosan mindet elkapkodják. 

A Don Henley, Glenn Frey, Joe Walsh és Timothy B. Schmit alkotta  Eagles 28 évnyi szünet után 2007-ben dobta piacra a Long Road Out of Eden című stúdiólemezét, amelynek fogadtatása talán még a fiúkat is meglepte. Első helyen kezdett a Billboardnál 711 ezres eladási számmal és abban az évben a Nielsen SoundScan cég adatai alapján ez lett 2007 legkeresettebb albuma.


Így nem maradt el a Grammy-díj sem 2008-ban a How Long című daluk vokáljáért, de a következő évben is jutott nekik egy aranyozott gramofon az I Dreamed There Was No War című instrumentális kompozícióért.

Még egy adalék a zenekar amerikai népszerűségéhez! Az Eagles válogatáslemeze, a Their Greatest Hits 1971-1975 évek óta tartja az első helyét minden idők legtöbb eladott albumának tengerentúli listáján, egymillióval megelőzve Michael Jackson Thrillerét.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x