Susan Boyle álma folytatódik
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Susan Boyle álma folytatódik

Susan Boyle álma folytatódik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A fiatal amerikai poprajongók pedig, akiknek eddig Britney, Christina Aguilera, Mariah Carey, Beyonce, Lady Gaga, Ashanti vagy Taylor Swift külseje volt az énekesnői szépség etalonja, mert ezen szocializálódtak, most csak a szemüket dörzsölgetik hitetlenkedve, amikor a slágerlista élén újra Susan Boyle-t látják. 

 

Rendezvénynaptár
Nem értik, hogy mit keres ott immár második hete ez a közel ötvenes, előnytelen külsejű skót háziasszony, aki főzőkanalát eldobva, macskáját otthon hagyva ragadta kézbe a mikrofont és majdnem megnyerte az angol tehetségkutató versenyt.

A Britain’s Got Talent második helyezése után természetes volt, hogy kap egy lemezszerződést és elkészítheti az I Dreamed a Dream című albumát, amelynek az amerikai megjelenése (is) szenzációt hozott, 701 ezer kelt el belőle. Egyszer a kapanyél is elsülhet, mondja a magyar népnyelv, de a második heti újabb 527 ezer eladott korong már azt bizonyítja, hogy ennek a hölgynek a hangjában van valami, ami megfogja még az amerikaiakat is és valószínű, hogy nem csak az idősebb korosztályt.

Az, hogy a tengerentúli karácsonyi szezont ő nyeri meg a lemezboltokban, még egyáltalán nem biztos, hiszen komoly vetélytársa van a behízelgő hanggal megáldott tenor Andrea Bocelli személyében, akinek a My Christmas című CD-jéből újabb 428 ezret adtak el, s ezzel tartja a Billboard 200-as listájának második helyét. A lemez megjelenése után öt héttel már Bocelli kiadványa is jóval túl van az egymilliós forgalmon.
 

A bájos Taylor Swift (képünkön) Fearless című munkája (talán a nagyszámú Grammy-jelölés is kinyitotta a pénztárcákat) öt helyet előre ugorva elcsípte a dobogó 3. fokát (127 ezer darab). Mindössze egy újdonságnak sikerült betörni a top 10-be, R. Kelly: Untitled című albumának, amely a 4. helyen indított (114 ezer). Eddig kilenc szólólemeze jelent meg R. Kellynek és mindegyik feljutott a legjobb négybe, ami azért valami!

Ez a hét nem igazán a rockbandák albumainak diadaláról szól, a Pearl Jam: Backspacere például még három hónapja sincs a piacon és a legutóbbi 45. helyről lezuhant a 134. lépcsőre. John Mayer ügyeletes szívtipró a Battle Studies című nagylemezével szintén lefelé vette az irányt, a 13. pozíciót felcserélte a 17. hellyel. Sting legalább jól időzített az If On A Winter’s Night című albumával az ünnepek előtt, mert jön felfelé, tíz helyet előrelépve már a 19., igaz a 6. helyen debütált másfél hónapja.

Összességében: 10,14 millió darab albumot adtak el a december 6-i zárásig a múlt héten az USA-ban, ami 5 %-kal elmarad az előző heti mennyiségtől és tízzel a tavalyi év ugyanezen hetéhez hasonlítva. Ha pedig az évből eddig eltelt időszakot vetjük egybe 2008 hasonló időszakával, akkor 13 százalékot tesz ki az idei mínusz. 
 
[ 1267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x