Peter Gabriel a Genesis sulibandába már nem vágyik
Címlap / Színes hírock / Peter Gabriel a Genesis sulibandába már nem vágyik

Peter Gabriel a Genesis sulibandába már nem vágyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lehűtötte a zenekar rajongóit a Genesis egykori maszkos frontembere, aki lehet, hogy még a banda március 15-i Rock & Roll Hall of Fame beiktatási ünnepségén sem vesz részt, nem hogy az újraegyesülésüket vagy egy eseteges turnét támogatna. 

Pedig már egyre fogy azoknak az együtteseknek a köre, amelyek a 60-as 70-es években alakultak, majd világhírűek lettek és mindegyik tagjuk még életben van. 2008-ban Phil Collins, Mike Rutherford és Tony Banks turnéra indult, de akkor is Gabriel nélkül.


„Tudomásom szerint, biztosan nem fogok énekelni a gálán. A legutóbbi egyesülésünkkor (1982-ben) megtanultam, ez nem úgy megy, hogy felpattanok, és már énekelek is. Próbálni kell előtte”- vallott aggályairól a Rolling Stone-nak. Egyébként nagyon elfoglalt mostanában, készül az európai turnéjára, de nem zárta ki azt sem, hogy ott lesz a Genesis beiktatási ceremóniáján. Mepróbál rá időt szakítani.

Egykori zenekarára viszont úgy gondol, mintha visszamenne az iskolába a régi haverjai közé, akikkel nagyon érdekes ugyan újra találkozni, de már nincs hely a közös életükre. A Genesis véleménye szerint egy sulibanda volt. A közös muzsikálás gondolatát végül, Phil Collins egészségügyi problémái miatt – csuklójával és a hátával vannak gondjai a dobosnak - sem tartja szerencsésnek, ami azért valljuk be, kicsit kibúvónak tűnik.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x