Botrányos lesz Johnny Winter életrajza?
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Botrányos lesz Johnny Winter életrajza?

Botrányos lesz Johnny Winter életrajza?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Mindenesetre ezt ígéri a szerző, Mary Lou Sullivan a nemrég nálunk is megcsodált blues-rock gitárosról májusban megjelenő könyvének címében: Raisin’ Cain - The Wild and Raucous Story of Johnny Winter. 

 

Rendezvénynaptár
Sullivan órák százait töltötte Winter társaságában és meséltette az életéről. Ifjúkorának texasi éveiről, woodstocki élményeiről, Janis Joplinhoz fűződő kapcsolatáról, stadionokat megtöltő koncertjeiről, heroin-függőségéről, majd diadalmas visszatéréséről szinte a halál torkából és még sok minden másról.


A 400 oldalas mű 56 fotót tartalmaz, amelyek között több olyan is van, amelyet Johnny saját gyűjteményéből adott a könyvhöz. Az ígéretek szerint a művészről olyan portrét kapunk, amely az emberi oldalát ugyanúgy bemutatja majd, mint a zenész életútját.

Az életrajzzal kapcsolatban Winter is nyilatkozott: „Szeretem ezt a könyvet. Benne van minden. Azok a dolgok, amikről azt akartam, hogy tudják az emberek. Mennyire nehéz volt Texas-ban albínóként felnőni, a pályafutásom, a korai napok, problémáim a drogokkal… A könyv kiváló és nagyon realisztikus – pontosan, így történt minden”. 
 
[ 1104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x