Tíz sosem hallott Rolling Stones-dal a múltból
Címlap / Színes hírock / Tíz sosem hallott Rolling Stones-dal a múltból

Tíz sosem hallott Rolling Stones-dal a múltból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Pontosabban a 70-es évek elejéről, amikor az Exile on Main Street című albumuk született. Ezt a korongot jelentetik meg most Jaggerék újra, kibővítve az ismeretlen tízessel. 

Az eredetileg 1972-ben megjelent dupla LP-t sokan a zenekar egyik legjobb munkájának tartják, olyan számok találhatók rajta, mint például a Tumbling Dice vagy a Happy.

A lemezt egy korábban a Gestapo által használt franciaországi villa pincéjében vették fel, amikor Keith Richards gitáros éppen heroin-függőségével küzdött, Mick Jagger énekest pedig "őrületbe kergette" új felesége, Bianca.


Az album felújított változata világszerte május 17-én, az Egyesült Államokban május 18-án jelenik meg. Az eddig nem hallott dalok közé tartozik a Plundered My Soul, a Dancing in the Light, a Following the River és a Pass The Wine. Ezen kívül találunk olyan dalokat is, mint a Soul Survivor és a Loving Cup, amelyeknek más változatát ismerhettük korábbról.

Jagger régebben nem rajongott a Stones "archívumának" megnyitásáért, mert mint fogalmazott, nem nosztalgia zenekarként, hanem kortársként tekint 1962 óta működő zenekarára. Az énekes azonban most meggondolta magát, és Keith Richards oldalán leporolta a régi dalokat, a Following the River című számhoz még új szöveget is írt. A producer Don Was, aki korábban 15 évig dolgozott a Rolling mellett.
  
Az Exile on Main Street új kiadását egy dokumentumfilm teszi teljessé, a filmen ritkán látott régi felvételek mellett friss interjúk is láthatók lesznek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x