Madonna a Beatlest is megelőzte Angliában
Címlap / Színes hírock / Madonna a Beatlest is megelőzte Angliában

Madonna a Beatlest is megelőzte Angliában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Meglepő eredménnyel zárult az elmúlt 10 év legtöbbet játszott dalainak "versenye", ugyanis kiderült, hogy az éterben, a klubokban, a kocsmákban, a boltokban legtöbbször Madonna dalait hallhatták a szigetországban. 

A BBC Radio 2 számára végzett felmérés, amelyet PPL cég készített az összegyűjtött szerzői jogdíjak alapján az egykori "anyagias lány" győzelmét hozta. Második helyen a 40 éve feloszlott Beatles végzett, a képzeletbeli dobogó 3. fokára pedig Robbie Williams állhat, míg az 5. helyet régi társai a Take That fiúcsapat szerezte meg. Közéjük ékelődött be a Queen, amely legalább minőségi pop-rock zenét játszott.


A hatodik helyen a Sugababes lánykoszorú található, ők az egyetlenek a top 10-ben, akik ebben az évtizedben tűntek fel. Nem meglepetés Elton John 7. helye, mint ahogy a Király, Elvis Presley nyolcadik helyezése sem. Az Angliában mindig nagyon népszerű Abba lett a 9., míg a sort az alternatív brit rock kiválósága a Coldplay zárja.

A PPL egyébként decemberben megnevezte az Angliában az elmúlt évtizedben legtöbbet játszott dalt is, amely a Chasing Cars lett a Snow Patrol előadásában. Nehéz ezt minősíteni, inkább annak örüljenek a rockrajongók, hogy kicsit nagyobb távlatban (az elmúlt 75 évet vizsgálva) ugyanez a cég a Procol Harum szépséges kompozícióját az A Whiter Shade of Pale-t találta a legtöbbet játszottnak, így a legnépszerűbb dalnak.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x