Nem éri meg belépni a csend világába
Címlap / Színes hírock / Nem éri meg belépni a csend világába

Nem éri meg belépni a csend világába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Ezt állítja Roger Daltrey, a Who énekese gitáros-cimborájával, Pete Townshenddel kapcsolatban, akinek fülzúgása és halláskárosodása akár süketséghez is vezethet. 

Még mindig nem döntötték el ugyanis, hogy lesznek-e további Who-koncertek, bár a múlt hónapban ennek a „főpróbája” már lezajlott a Teenage Cancer Trust jótékonysági koncerten, ahol Townshend egy speciális fülvédő készülék segítségével lépett a színpadra és gitározott, de ez sem sokat javított az állapotán.


Daltrey még mindig bízik a közös jövőjükben, de azért tudja azt is, hogy a szervezetük is megálljt parancsolhat. Townshend ebben a hónapban ünnepli 65. születésnapját Roger pedig már túl van a 66.-on is. Realistának kell lenni – mondja – a folytatás azt is jelentheti, hogy Pete megsüketülhet, akkor meg inkább le kell állni.

Neki is voltak problémái a hangjával az elmúlt évben, de most úgy érzi, ismét élvezi az éneklést. Sőt, oly annyira, hogy már a Who utáni időkről is szövögeti a terveket. Bluest szeretne énekelni Jimmy Page bandájában – szép gondolat!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x