Roger Daltrey Claptonnal turnézik
Címlap / Színes hírock / Roger Daltrey Claptonnal turnézik

Roger Daltrey Claptonnal turnézik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Néhány hónapja még úgy volt, hogy a Who frontembere arra vágyik, hogy bluest énekeljen Jimmy Page bandájában, most viszont úgy hírlik, hogy Clapton vállalta be őt újabb négy buli erejéig az amerikai turnéján. 

Március végén a londoni Royal Albert Hallban rendezett Teenage Cancer Trust jótékonysági koncerten tesztelte Townshend azt a speciális fülvédő készüléket, amelytől állandósult fülzúgására a megoldást várta. Azóta csend van ebben az ügyben, így továbbra sem lehet tudni, hogy lesznek-e még valaha Who-koncertek. Daltrey azonban már korábban egyértelművé tette, hogy ő a Who nélkül is folytatni szeretné a karrierjét.


Június 22-26. között Roger három szólókoncerttel szondáztatja meg az amerikai közönség fogadókészségét, majd június 28-án Millwaukee-ben ismét Eric Clapton bandája előtt bizonyíthat. Ezt követően még Cincinnatti (június 30.), Indianapolis (júlis 2.) és Detroit (július 3.) közönsége élvezheti Daltrey hangját. Bizonyára kiderül majd Clapton közelében az is, hogy mennyire tud bluest énekelni.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1459 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x